Главная » 2009 » Апрель » 24
Кінець пасхального тижня приніс трагічну новину з Одеси, де в результаті зіткнення націоналістів та антифашистів від ножових поранень у серце, загинув Макс Чайка -лідер націоналістичного угруповування "Січ", його друг потрапив у реанімацію також від ножовиго поранення. ВІЧНА ПАМЯТЬ.....

МИ не змогли залишитись осторонь і відразу, як новина дійшла до Вінниці, розпочався збір коштів, що були передані рідним та близьким Макса, також був підготовлений банер із портретом Чайки і написом : "R.I.P. Макс". Цей банер був піднятий на початку першого тайму, були запалені лампадки і відбулося вшанування Макса хвилиною мовчання, після її закінчення першим зарядом став: "Патріоти не вмирають!!!"
Після цього шизіти великого настрою не було, але команда потребувала нашої підтримки. Почалась шиза, хоча порівнюючи з минулим матчем навряд це можна було назвати шизою, на секторі людей вдвічі менеш- десь 40 рил, задні ряди таке враження що прийшли у театр (голос даний вам для того щоб рвати його ... Читать дальше »

Просмотров: 971 | Добавил: kUziA | Дата: 24.04.2009 | Комментарии (3)