Главная » 2009 » Май » 28 » ДЕРБІ з Тернополем
ДЕРБІ з Тернополем
00:53
МАТЧ СЕЗОНУ: для команди поразка означала б втрата шансів на на вихід в першу лігу, перемога ж давал досить не погану можливість; для фанатів - це зустріч з принциповими суперниками!!!
Нехай пр ОФ пише той хто займався його організацією, я ж напишу, як представник GREENadiers - вінницької ультрас фірми, про шизу на матчі. Гринадери виложились на повну, щоб організувати найкращий суппорт сезону, і мабуть нам це вдалося....
Підготовка перфу на матч почалась завчасно. Общак, гроші якого пішли на банера, досяг поки рекордного для вінницького ультрас руху розміру. Взагалі очікувалась банер війна, тому спеціально для опонетів було виготовлено два банера розмірами 5 на 6 та 5 на 4 метри, але війна вийшла лише в одну сторону і жодного креативу від опонетів ми не побачили, але про все попорядку.
Початок матчу і на 8 секторі вже є близько сотні суппортерів, гостевий сектор налічує около 80 рил (Тернопіль+Хмель). Взагалі на секторі була рекордна кількість людей - мабуть більше 130.
Ще до свистка арбітра починається змагання між 8 та 19 (госьтєвим) секторами у голосовій підтримці, в результаті завдяки кількості та неймовірній самовіддачі господарі заглушили опонентів (особисто я їх заряди чув лише лічені рази). НА початку 1 тайму піднімається перше полотно, що містило зображення тернопільського футболіста із емблемою "Сільпо" на грудях, короткими відомостями з історії тернопільскої команди, та проханням повернути команду селу - туди з відки вона зявилась насвіт. Аби краще полотно було видно опонентам, його піднімали на вудках - ідея виявилась не найкраща, дві вудки було поломано, але все ж мета була досягнена. У відповідь на банер ми побачили текстовик, розуму для написання якого, як було влучно підмічено одним з гринадерів, вистачить і в ембіцила.
Команда швидко радує голом і відразу на секторі спалахує фаєр. А.С.А.В., яких цього матчу була рекордан кількість (беркута навкуруг всього сектору, мусора з собаками, один з відео камерою майже весь матч знімав нас), вламуються на сектор. Скажу лише що не всі кинулись на допомогу хлопцю, але ті близько 20 чоловік що все ж дали опір акабм заслуговують поваги, хлопця навіть спершу вирвали з лап мусора і він зумів від нього відірватись ,але оточивши з усіх сторін він все ж був пійман і виведений за територію стадіону, але на 2 таймі він знову рвав горло навсю на 8 секторі.
На початку другого тайму піднімається друге полотно, що адресувалось персонально опонетам з ТФА, на банері зображена ворона із герба ТФА, яка вже "доліталась" і лежить на щиті пронизана білозеленою стрілою, зображення супроводжував напис : "Повертайтесь на щиті" - досить влчуний банер враховуючи перевагу шизи та перевагу команди на полі.
Ще у другому таймі були запущені касові ленти та неймовірно велика кількість конфеті. А після запаленої димовухи, не знайшовши винного, акаби виводять за стадіон барабанщика, який також згодом повернувся на трибуну.
А ще слід відмітити перекличку у дургому таймі, яку рідко побачиш у Премєр лізі, а в другій - мабуть такої ніколи не було. НА заряд 8 сектору "Вперед НИВА" відповіло одразу 3-4 центральних сектори, майже в повному складі - КАЙФ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Прикра поразка команди та її невдячність на фоні характеру тернопільсикх гравців та подяки їх усім складом добили настрій вінницьких суппортерів, тому найкраща шиза сезону все ж залишилась з гірким присмаком.
АЛЕ ВСЕ Ж, МАБУТЬ, КРАЩОЇ ШИЗИ ЛОКОМОТИВ ПОКИ НЕ БАЧИВ, ПРОТЕ ВЖЕ НА НАСТУПНИХ МАТЧАХ МИ МОЖЕМО ЩЕ ВСЕ ПОКАРЩИТИ - ДО ЗУСТРІЧІ НА СЕКТОРІ!!!!!!!!!!!!!
Просмотров: 1052 | Добавил: kUziA | Рейтинг: 5.0/3 |
Всего комментариев: 9
9 dr-killer  
0
звіт з їхньої сторони убоГість 100%

8 Ultras_fcnv  
0
Форма сіра значить Беркут !
у грифонів
чорна форма !

7 Ultras_fcnv  
0
яка різниця всі вони стервятники !

6 Оникс  
0
Полотна на цей матч і МЕГА-перекличка просто суперові!!! happy

5 dobryak  
0
так підтримка в своєму звучанні вразила всіх на стадіо, банери були неперевершені
щоб там Терножопіль непісав про їхню кращу підтрику на матчі, запизділися вони хлопці

4 Сколот  
0
За звіт +1

3 Terry  
0
А фоти з матчів будуть?

2 fcuk  
0
нет на дерби был Беркут...Это с Черновцами Грифоны были

1 Terry  
0
Да уж А.С.А.В. були просто звiрi.До речi це був не Беркут , а Грифон


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]