Главная » 2009 » Июнь » 8 » НИВА vs Єдність Плиски
НИВА vs Єдність Плиски
00:51
07 червня 2009 рік
От і закінчився для вінничан сезон 2008-2009, принаймні для тих, хто підтримує команду лише на домашніх матчах. Хотілось приготувати на матч щось особливе, але ні останні результати команди, ні ім’я суперника (ЄДНІСТЬ Плиски) не давало поштовху для активних дій. Так і сталось. Жахливо жаркий день теж дався взнаки, на мою думку. Багато хто віддав перевагу пляжу, чи іншим місцям відпочинку. Тому кількість людей на секторі, мене особисто, не порадувала!!! Хоча звук був якісний і відповідав дійсній кількості людей!!!!
A. C. A. B.
Для цих виродків треба вже напевно створювати окрему тему, щоб виразити свою ненависть!!! Стояти і охороняти нас, це одне, а от з собаками, це повний 3,14…. (ну ви розумієте). Таке складається враження, що на секторі стоять одні кримінальні виродки і ЗК!!!! Ці ембіцили думають, що їх керівництво вручає їм не гумовий фалоімітатор, а якись символ верховної влади і що тримаючи його в руках (на поясі) вони – суперакаби. З самого початку, вони не пускали на сектор малих, і тих хто з пивом (ну це добре) а також тих, хто їм не сподобався!!!! Заборонили палити що-небудь і навіть кидати конфеті, та і взагалі… Ці виродки сільські навіть з людьми спілкуватись не вміють. Поки що закінчю про них, але далі буде.
Як я вже і писав, на матч нічого не готувалось. Було вивішано стандартний набір банерів, підняли все ті ж розтяги, прапори,…. здається все. Пролунав старий стартовий заряд (новий щось ніяк не наважимось зарядити)… в бій. Голий торс відразу ж, тому що дуже жарко. Шиза так собі, самі розумієте, що коли сонце пече в «макітру» і весь обливаєшся потом, не дуже хочеться стрибати. Але все поступово змінюється, після того, як команда радує нас забитими голами. На ура ідуть заряди нон-стоп, слем… Короче норм.
Другий тайм почався вже за рахунку 3:1 і забігаючи наперед скажу, що закінчився з рахунком 5:2, тому грунт для якісної шизи був. Так і сталось. Всі викладались наповну, все ж таки останній домашній матч. Під час заряду посередині тайму, коли вже акаби повірили, що ми дійсно просто будемо співати запалюється дим. Акаби так захопились інтимними розмовами між собою, що помітили його лише через пару хвилин після того як його запалили. Одразу ж на сектор вриваються кабелі і суки, які їх тримають на поводку, але шпон не дає результату. Вони вирішують забрати когось з перших рядів, хоча дим був запалений на задніх рядах!!! Ну хіба не debils? Звізно ж ми нікого не віддали. І тут почалось: «Робити я не хочу…», «Fuck the police (один акаб доречі був з нашивкою police)», «Футбол для фанатов, а не для мусоров» і фінальна пісня «Владимирский централ», під час якої всі розвернулись до акабів спинами і тримали руки за головами. Далі був нон-стоп, аж до кінця матчу. Купа емоцій завдяки шквалу голів, шаленні слеми під час яких просто тріщать кістки і щі в декого з карлів (думайте куди лізете) і т.д.
А ще порадував всім знайомий персонаж, який після 5-ого голу побіг на поле обніматись з футболістами. Бодрячком ….
Фінальний свисток
О, диво… Нарешті подякувала команда повним складом!!! Поки одні скручували банери і збирали перф, акаби почали на виході зі стадіо в’язати тих, хто їм сподобався за пісні, які ми про них співали (мабуть хотіли слова переписати). Знов відзначились своїм інтелектом. Знову трабли з ними, ніби своїх відвоювали, але Б. і Н. все ж таки ідуть з ними, самі (але не за власною волею). Решта після невдалих спроб все таки прорватись до них іде на головний вихід зі стадіону і там чекає їх виходу. Доречі, ходити на той вихід і когось там зустрічати, вже стало звичкою! Звісно ж нас знову не підпускають до самого виходу. Але на цей раз, ми не просто стоїмо і щосб заряжаємо. Іде прорив мусорського кордону, під час якого по щям заробив акаб і декілька наших заробили порцію перцю в очі. Толпа починає розбігатись, проявивши стадний інстинкт. Шкода. І знову під час нашого відступу під ногами опиняються діти (думайте, б…дь куди ви лізете), навіть карлами їх назвати важко. Частина супортерів обійшла той кордон і підійшла до головного виходу, але тоді вже всіх, ну майже всіх, наших відпустили. Залунали знову заряди «Футбол для фанатов…», «fuck the police», запалюється ще один дим. Фінальним акордом стає звільнення все того ж персонажа, який своїм гумором і хоробрістю радує нас кожен матч (на цей раз він вибігав на поле). Всі починають по троху розходитись. Здається все.
Сезон для Вінниці закінчився. Так що збирайтесь силами, підтягуйте адекватних знайомих і з нового сезону з новими силами будемо доводити, що ми найкращі в нашій лізі!!!
Просмотров: 1005 | Добавил: Сколот | Рейтинг: 5.0/5 |
Всего комментариев: 8
8 Lancent  
0
Крутий матч...крута шиза...Боб тільки на моїх очах 2 лавки зламав... =)
А щодо акабів...то справді виглядало дуже дружньо!

7 kUziA  
0
ДЯКУЮ усім за класну шизу (особливо другий тайм). Нарешті ми показали, що значить один за всіх і всі за одного. А заряд "Футбол для фанатов, а не для мусоров" - взагалі кайф))))

6 Terry  
0
2 Ruddy
Мені здається що пару карлів знімали на телефони

5 Ruddy  
0
кайфово вийшло з спонтанним перфомансом "Владимирский Централ"...жаль відео напевно ніде немає

4 Сколот  
1
2 Zenit, то нехай зроблять нам як у Львові: заберуть нахер лавки і кріплення до них, залишать просто пофарбований бетон.

3 Zenit  
1
Футбол для фанатов, а не для мусоров!!!!!!!!!

Одим мен вчера на секторе сломал 4-ре или 5-ть лавочек, из них 3-ри ток на первом ряду))))))))))))) happy


2 АнатоличЪ  
1
"Вместе, и до конца!" - есть такой заряд у нас...
За отбив своих, уважуха Вам ребята, так держать.

1 fcuk  
1
Да уж отчёт + стопятсот
Красава


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]