Главная » 2009 » Июнь » 11 » УКРАЇНА: Казахстан
УКРАЇНА: Казахстан
12:47
Особисто для мене це був 6 матч збірної, на яких я був присутній, але поки лише перший в ультрас секторі. Бажання пошизіти за зібрну в ультрас секторах було давно, планував ще минулого року поїхати у Львів на матч з бульбою, але, нажаль, так і не поїхав.
Коли за два тижні до матчу згадав, що скоро ігри збірної, та щей домашка в Києві, а це 3 години їзди на собаці, то вирішив, що цього разу мені нічог не зомже завадити. Проте бажаючих разом зі мною пошизіти за УКРАЇНУ виявилось не багато (в когось справи, в когось фінансовий напряг, але більшість просто не захотіла їхати на Казахстан - КОЛИ ВИ ВЖЕ ЗРОЗУМІЄТЕ, ЩО ТРЕБА ЇЗДИТИ НЕ НА СУПЕРНИКА, А ПІДТРИМУВАТИ РІДНУ КОМАНДУ?!!!). Спочатку нас зібралось троє: Я, Хартлі, Онікс. В останній момент до нас приєднався К-а. Пробити квитки не було складно - всі білети поступили в вільний продаж, і дякуючи dr.killer, який за кілька днів до матчу відвідав стлицю і купив нам квитки у 8 сектор (за домовленістю ультраса купували квитки у 8-9 сектори), ми вже були впевнені, що у середу будем шизіти викладаючись на повну.
Дві з половиною години і ми вже в Києві, перед матчем ще встигли перекусити і прогулятись, але вирішили завчасно прийти на стадіон, щоб розвішати банер "ВІННИЦЯ". Шмон на вході до стадіону не значний, можна було б без проблем пронести хоч вибухівку))) Але А.С.А.В. заставило двічі розмотувати банер, щоб вони могли ним полюбуватись)) Одному акабу так сподобався банер, що він мабуть раз 5 мені сказав: "Це дійсно гарний банер", а два інших довго обсуждали чи пасує моя вишиванка до ременя із пряжкою "Веселий Роджер". Пройшовши всі кордони мусорів ми без проблем потрапили на сектор, де вже вивішували свої банера Черкаси та Київ, ми відповідно вивісили свій. Взагалі на матчі були банера з таких міст: ВІННИЦЯ, Київ, Черкаси, Запоріжжя, Харків, Сімферополь, Чернігів та ін. Розвішавши банер ми відповідно і залишились біля нього, де і шизіли весь матч.
Шиза на збірні дуже відрізняється від шизи за клуб, репертуар пісень та зарядів не великий + деякі пісні кожний двіж співає по-своєму. Але з другої сторони навіть враховуючи і те, що багато основи киян проігнорвуало цей матч (на це є важливі причини), шиза мені сподобалась, хоч оцінка їй 3-4. Сподобалсь, тому що вперше шизів на збірні, а також чисельність суппортерів значно більша ніж у нас на НИВІ, та й шизіють вони краще забагатьох наших (ну тут можна сказати, що у Вінниці ще молодий двіж, тому багато вінницьких суппортерів ще не вміють по справжньом шизіти, а досвід, який здобувається на матчах збірної може нам допомогти у розвитку). Відсутність барабана, та велика кількість чол. на вишці для споукмена також вплинули на шизу в ненайкращу сторону. Та й гра збірної була не найкращою, але все ж перша моя шиза на матчі зібрної УКРАЇНИ вдалсась.
Приємно. що після матчу, коли змотували банер, деякі києвляни підходили і дякували нам за те, що ми приїхали, деякі навіть пропонували допомгу у змотуванні банера.
Після матчу невеличка прогулка по нічній столиці, потім вокзал, потім 3 години і ми вдома. Дякую усім хто шизів зі мною на ЗБІРНІЙ. Емоцій дуже багато, і їх важко всіх передати, краще самому поїхати і відчути, що таке шиза на ЗБІРНІ.

З.І. В середині 2 тайму до сектору підійшла зграя акабів (чоловік 15), не знаю чого вони підходили, але постоявши пів хвилини перед сектором, вони розвернулись і пішли, в слід їм пролунав заряд: "Анука, давайка, уебывай от сюда".))))))))))))))))))

Просмотров: 994 | Добавил: kUziA | Рейтинг: 5.0/5 |
Всего комментариев: 8
8 dr-killer  
0
коли в Києві стільки взагалі вболівальників, а не ультрасів приходить підтримати націрональну дружину то не є добре(((
правильно кузя написав: "не потрібно дивитись на суперника"
якби був повний стадіон футболісти б так ху..во грали б, не думаю!!!

7 Оникс  
0
Ага......але весь час він думав, що їде назад з нами))) Ледве не втиканув_)

6 Supporter  
0
О Руді дійсно щось трапилось я купив білет назад на поїзд на 6 хвилин раніше чим ті троє:)))

5 Ruddy  
0
ооооо, дійсно, як це містер К і без пригод? це фантастика

то що там з ним трапилось?


4 Оникс  
0
А чому в звіті немає пригоди містера К з потягом у Вінницю?)))))))))

Попри невелику кільксть людей - дуже сподобалось


3 Сколот  
1
Респект вам!!!!!!!!! Круто... І дійсно шкода, що мало поїхало. Ну нічого, у нас ще все попереду!!!

2 kUziA  
0
Здається 9 був повністю заповнений, а 8 на половину, хоча і на 9 вистачало скаму.

1 Ruddy  
0
молодці!...респект!..2 сектор були повністю заповнені чи ні?


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]