Главная » 2009 » Июнь » 14 » Виїзд в Обухів
Виїзд в Обухів
14:22
Останній матч сезону 08/09 НИВА грала на виїзд із Арсеналом (БЦ), який свої домашні матчі проводе в Обухові. Як не старались організувати останній виїзд масовим, нічого так і не вийшло, нажаль виїзних в цьому сезоні не багато, більше, мабуть, інет бойців, які пишуть в неті, що поїдуть, а все ж не їдуть...розумію в кожного свої причини, проблеми і т.п., от тільки особисто я зумів всі свої проблеми відкласти і катнути в цьому сезоні 9 виїздів, а багато хто так і залишився домашнім ультрасом, шкода...але головне що є кістяк ультрасів, які стараюстья пробивати всі можливі виїзда, надіюсь цей кістяк в новому сезоні обросте і нас буде на виїздах набагато більше.
Отже, спеціально для тих, хто не знає атмосфери виїзду, попробую її передати в свому звіті. І ОСОБЛИВО СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ ТИХ, ХТО ПРОБИВ ЗІ МНОЮ УЧОРА ВИЇЗД - ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!
Зібралоссь на вокзалі о 9.00 12 суппортерів, знали що можна пробивати Обухів через Київ, проте вирішили знайти коротший шлях, пішли в довідкову. І забігаючи наперед скажу, що починаючи з довідкової, нас весь день дивували робітники УкрЗалізниці своєю тупістю: спочатку в довідковій на вокзалі, яка пів години шукала на карті станцію Обухів, а потім почала кричати, що Обухів - це село, до нього поїзди не ходять (ми пояснили. що ми це розумієм, але хочем дізнатись, з якої станції до нього можна добратись), потім своє тупістю нас здивувала провідниця, яка не знала, що по студакам можна їздити і літом, вже потім на станції Васильки, знову таки в тій довідковій, ми перевпевнились, що УкрЗаліниця понабирала в свої ряди багато "розумних" людей.
І так, взяли ми квитик до Василькова, що під Києвом, бо звідти за данми УкрЗалізниці - ходять маршрутки до Обухова (ніколи не вірте УкрЗалізниці)))) Люблю їздити собаками - там завжди весело, а ще можна потянути прикол з тих, хто пробивав перший виїзд (які мало не вийшли перед Фастовом вякомусь селі))))), взагалі всім новачкам величезний РЕСПЕКТ - вели себе достойно. По дорозі до Василькова нас ще довго дивувала своїм "розумом" провідниця, яка так і не згодилась з нами бодай одну партійку в карти кинути)) Лан про собаку хватить, хоча можна ще писати і писати.... Станція Васильків 1 (щось багато тут людей не словянської зовнішності як для селища) - і оказується що до Обухова нічого не ходе(((, знайшли таксі (бас), що згодився довести нас туди за 150 грн, вирішили ще пошукати кращий варіант. а потім вияснилось, що хоч станція і Васильків, але селище зветься Калинівка, а до Василькова близько 10 км. Знаходимо маршрутку до Василькова, бо вже як підсказали нам у Калинцівці, з відти до Обухова точно можна добратись (невірте ніколи жителям Калинівки)))))
Перед тим як сіли в маршрутку побачили чоловіка і жінку, що були вже опівдні нариті і ледве тримались на ногах, щось чоловіку не сподобалось і він взявш в руку камінь підійшов до нас, проте Юра з 14 сектору все розрулив і цим самим знайшов собі коріша))))))) Потім ця нетвереза пара сіла з нами в маршрутку і всю дорогу до Василькова веселила нас, коріш Юри навіть залишив йому номер телефону, щоб той звонив якщо будуть проблемии, так що в кого є проблеми, то питайте в Юри телефон авторитета))))
Прибуваєм в Васильків, і як і побоювались з відти до Обухова нічого не ходе, і тут знову велика подяка все ж тому Юрі, який найшов бас, що згодився нас туди завезти за 100 грн. Водій попався хороший, добра людина - виручв нас, та щей подорозі травив супер анекдоти. Пдвіз нас до самого стадіо. Взагалі мені дорога обішлась в 20-25 грн, хто їхав без студака - тому в 30-35 грн, досить дешево як на мене, враховуючи те в скілкьох селах та містах ми побували))
Попали ми на стадіо за хв 40 до гри, тут намалювався ще один суппортер, який добирався своїм ходом, тому нас на секторі було 13 чол, ще прибуло кілька кузьмічів, які зараз навчаютсья в Києві.
Розвісили банери (їх було три: герб міста, емблема клубу і лицевий банер GREENadiers) і почаи шизіти. Фанів арса ми так і не побачили. ЗАте у середині першого тайму в іншій від нас стороні трибуни зявляється моб в 60-70 рил, які відразу починають заряжати "Антіфа", потім був їх заряд про БЦ, і заряд "Киев". МИ продовжували шизіти за власний клуб, почувши наші заряди :"Вінничани", "Нива ВІННИЦЯ", вони зрозуміли що ми з Вінниці, а очікували вони мабуть на БЦ, довго роздумуючи що їм робити, вони то строїлись на дорожках бігових, то кудись уходили, то знову повертались на сектор, в кінці першого тайму запалили дим, потім почекавши трохи, вони все вийшли із сектору (це був початок 2 тайму). Ми продовжували підтримувати команду, яка не дуже радувала результатом, на який впливав арбітр (нам всім здалось, що він Елтон Джон, про що ми його і запитали своїм зарядом)))))
Позакінченню матчу ми піднімаєм текстовик : "ДЯКУЄМО ЗА СЕЗОН!", можливо кінцівка сезону була не найкраща, але хлопці заслуговували на подяку (3 місце- "як ні как"))). Коли підняли текстовик спалахує одночасно червоний дим, тут приємний і неочікваний момент: команда хоч і не впоному складі підходе до трибуни тисне нам руки (не памятаю коли таке взагалі було) - так би завжди. Пісдя матчу дякує нам і президент, та керівництво, яке пропонує нас забрати разом з командою (враховуючи втому, ми вирішуєм, що для нас досить на сьогодні поїздок своїм ходом). Сіли в бас виїхали із стадіо і побачили через вікно моб в 30-40 рил на червоних футболках, хто і що вони робили, ми не знаєм...Є здогадка, що то були коні (ЦСКА грала домашку досить близько біля Обухова), можливо вони саме на нас чекали, а можливо і ні. Мабуть зара вже строїти здогадки - це марна справа.
Дорога додому була весела, майже не спали лише може за годинку до дому хтось трошки покімарив (я в тому числі -втома є трохи)))). Футболісти в знак подяки купили нам пива,чого ми знову таки не очкували, взаглі дуже приємно коли команда, тобі виражає свою подяку, вже у Вінниці ми знову почули теплі слова від команди.
ДЯКУЮ ЩЕ РАЗ УСІМ ЗА ВИЇЗД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДО НОВИХ ВИЇЗДІВ ВЖЕ У НОВОМУ СЕЗОНІ!!!!!!!!!!!
ВІННИЧАНИ ВПЕРЕД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Просмотров: 1133 | Добавил: kUziA | Рейтинг: 4.8/6 |
Всего комментариев: 131 2 »
13 RussianWarrior  
0
Да Кульний Звит... Жалко меня не было((((((((

12 dr-killer  
1
класний звіт про поїздочку!!!

11 хз  
0
Та не броварчанин то! вообще хз кто это писал..может даж и арсенальчик

10 kUziA  
0
Щодо моба на червоних футболках, можливо то були Бровари, якщо вірити посту ну ультрас орг уа, який написав броварчанин.

9 Zenit  
0
кузя блин сегодня на мячике поламаю!!!!!!!!!!!!!!! angry

8 kUziA  
0
О тепер порядок дякую))) biggrin

7 Ultras_fcnv  
0
Це я намутив )))

6 kUziA  
0
Щось не зрозумів, чого під новиною написано: добавив Зенті???
якщо її добавив явно не бомж))) angry

5 kUziA  
0
Ще що до шизи: то вона була дость непогана, хоч рахунок цьому не сприяв.
А фонтан був перенесений на кращу погоду...

4 Zenit  
0
а кто там в фонтане должен был искупатса, а ???????????7 smile

1-10 11-13

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]