Главная » 2009 » Август » 13 » Виїзд у Чернівці
Виїзд у Чернівці
15:56
Перший офіційний виїзд для НИВИ у новому сезоні припав на неділю 9 серпня, скаржитись на день проведення думаю причин немає, а от місце....Чернівці знаходяться на відсатні 300 км від Вінниці, здавалося б близько, але щоб добратись туди на тязі треба проїхати Хмельницький, Тернопіль, при цьому час подорожі складає близько 12 годин. Хтоьс скаже, що треба було добиратись на басі, ціна квитка якого коштує більше 70 грн, а на поїзді по студаку доїхав за 18 грн....Але навіть така довга подорож не завадила пробити виїзд 14 суппортерам з Вінниці!!!
Почалося все за день, коли прийшли на вокзал з метою взяти квитки, і тут почули що залишилось тільки 4 тікета на тягу, що прибуває в Чернівці вранці, пізніше тяг нема, а раніше є лише та яка прибуває о першій ночі. Тих 4 квитки взяли ті, кому треба було на роботу в суботу чи по справам, а решта вирішили, чому б не поїхати і не погуляти вночі по Чернівціях. як то кажуть 7Б)))))))))))))))
Думаю для 8 суппортерів які виїхали о 13.30 з Вінниці і прибули в Чернівці о 1.30 цей виїзд запамятається на все життя. Почалося все ще у поїзді....А почалося все з кави)))))))))) Яка потім багатьом не дала заснути) У поїзді пили пиво, співали фанатські та українські пісні, встигли вийти в Тернополі і трохи прикрасити місто біло-зеленими стікерами. Потім хтось спробував заснути,комусь це навіть вдалося, комусь кава не давала спати, хтось в поїзді не може спати, а комусь просто не хотілося спати -і через нас не спав мабуть весь вагон)))))
Але ось нарешті пройшло 12 годин після того як ми виїхал із рідного міста, і ми в Чернівцях. І знову спочатку була кава))) Прогулянка по нічному місту особисто мені дуже сподобалась, адже в Чернівцях раніше не був, а центральна частина міста дійсно красива. Знайшли стадіон, по дорозі бомбили зелено-білі стікера...поті втома вдалась взнаки і вирішили, що треба трохи відпочити, купили їжі, знайшли класне місце, де і розбили наш нічний табір, поївши та попивши пива біля костра, почали гнати різні приколи, було дійсно весело - 7Б))) Хтось знову спробував поспати, решту вже тупо почало добивати 7Б, вже зявився Чупакабра, а там і був запалений веселий дим, світанок настав дуже швидко і весело)))
Трохи роздуплившись вирушили на вокзал, щоб зустріти ще один моб з Вінниці. На вокзалі перекусили в 5 зірковій їдальній, присівши в залі очікування. хтось встиг знайти свою половинку і закохатися в неї, правда потім її А.С.А.В. вигнали))))
Ось нарешті і другий моб. і вньому не 4, а 5 суппортерів, що приємне здивувавло. Яка була в них дорога, хай відписують самі. мені особисто своєї вистачило.
Погуляли по місту, сфотографувались в центрі з банерами, позаряжали, ходили на розах, деякі прохожі подумали що до них завітала Ворскла. Поки сиділи в парку побачили хлопця на кепочці Барбарі, який поцікавивс, як у нас справи. і як будем добиратись додому, пообіцяв що якщо будуть трабли з дорогою назад, то знайде місце де ми зможемо переночувати в Чернівцях. Ще поки сиділи впарку до нас приєднався ще один суппортер, що вже третій виїзд пробиває самотужки.
І ось нарешті біля години до матчу, вирушаєм на стадіо, по дорозі зриваємо пітарду, і відразу з кущів випригують акаби, проте: "Це що ми???"........ну звичайно ми)))
На халяву нас на стадіон не провели, прийшлось брати квитки по 5 грн, шмон перед сектором вибірковий, особисто в мене забули рюкзак перевірити. Нарешті на секторі, розвішали банера. построїли ряди. Кілька зарядів ще на розминці команд, потім перекличики з чернівецькими ультрас: Слава Украхїні -Героям слава; Слава нації-Смерть ворогам; Україна-понад усе.
А також побачивши їх банер "Ми є жовто-чорні..." послідувала перекличка : Жовто-чорні - Біло-зелені. Остання перекличка мабуть дуже сподобалась господарям, бо її ще кілька раз заряжали під час матчу.
Спочатку гімн України, потім касові стрічки полетіли на поле, потім шиза, якій відразу завадив рахунок на табло. 3:0 після першого тайму і вже нічого не хочеться, але вирішили, що ми не для того їхали 12 годин і стіки ж гуляли по місту, щоб мовчати, тому в другому таймі понеслось, шиза навіть враховуюи гру команди була дійсно класна, моя думка, що ми голосом були кращі ніж господарі, яких спочатку було близько 10, а потім збільшилось до 20-30. В нас з візуалки три банера: Вінниця, ФКНВ, та лицевий банер GREENadiers, в господарів два: "Ми є жовто-чорні"та "Чернівчани".
Після матчу господарі зарядили нам :"Ідем бухати", чесно бажання було посліпкуватись ближче з хлопцями з Чернівців, але не було можливості, виїхати додому було ще проблематичніше ніж добратись, тяга була лиш о 14.30 наступного дня, а сили і можливості вже не давали залишитсь на ще одну добу, тому вирушили назад з командою. Надіюсь ще колись попємо пива з чернівчанами....
ДЯКУЮ УСІМ ЗА БОЖЕВІЛЬНИЙ ВИЇЗД!!!
ДО НАСТУПНОГО БОЖЕВІЛЛЯ))))
Просмотров: 871 | Добавил: kUziA | Рейтинг: 4.8/4 |
Всего комментариев: 5
5 dr-killer  
0
виїзд кайфовий, довготривалий, багатий на події і веселуху
єдина обставина нас обтяжувала як повернутися назад, та команда не покинула рідних фанатів)))
місто Чернівці дуже спокійне але гарне в чому ми не раз пересвідчилися ходячи по Головній вулиці.
Приємні переклички між зелено-білими і жовто-чорними, провокуюча кузьма і пузатий дядько з підтяжками(які луснули чим заставили луснути від сміху акабів), який заводить пару секторів, що подякував нам за наш приїзд.

Саме більше напевно запам*ятається всім, чи другій половині приїзджих:
"Тревога! Тревога! Волк унес зайчат!" . А ворона "КХ!Кх!Кх!"
)))))))))))))))


4 Climoff  
0
Да...первый выезд был супер!Правда немного тяжеловато(Но это ничто в сравнении с тем сколько получил удовольствия!)) dry

3 Сколот  
0
Респект всім виїздним. Так тримати. Будемо надіятись, що як сезон розпочали, то хоча б так його і закінчимо. Маю на увазі, мінімум по 14 супортерів на виїздах ;)

2 Supporter  
0
Я чув що той суппортер пробиває пробиває третій виїзд підряд сам ненавмисно,в нього так виходить smile
Виїзжав в пів другого,поїздом до Хмєльницьком потім до Кам*янця-Подільского,думав що за 2 години треба буде подолати 100 км.Щоб догнати вечірній поїзд...Трохи невишло...Запізнився на годину...Стопом проїхав десь 45 км.Порадував водій коли побачив гаїшників сбавив швидкість,а коли від*їхав з нецензурними словами вижав свою привичну швидкість під сотню)))В Хотині доїхав басом,водій хтів 14 грн.я сторгувався за 10:)Позвонив К-і і добрався в парк Шевченка,сподобалось місто,команда нажаль розачарувала...
Дуже радує що є люди які готови пробивати виїзда Ниви незважаючи на обставини!

1 Дениска88  
0
хДДД кроме чупакабры был ичо симикрылыйпиз......ху.....))))

да пазитивна палучилась а вот начот кафийка ты точьна заметил я 2 сутак не спал)_)хДД



Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]