Главная » 2009 » Август » 30 » Нива vs Миколаїв
Нива vs Миколаїв
10:30
Почати хочу з того, що це був явно не день Вінничан. Фортуна в цей день була не на нашому боці.
Збиратись почали в давно зазначеному місці. Скаути спалили гостей, які приїхали залізницею, ще о 8-ій ранку, тому вірогідність танців була майже 100%. Частина вінницьких ультрас, добираючись з роботи, вирішили перекусити недалеко від стадіо і зустріли представників альянсу «Корабелів» і черкащан. Після недовгої розмови гості дали зрозуміти, що вони вже чекають і дуже хочуть танцювати.
Вінничани зібрались на цей раз хоч кількісно пристойним мобом. В основному представники молодої фірми GRF, яких доповнили по пару представників з решти фірм. Зібрались,.. скаути сказали про місце гостей,… построїлись,… пішли. По дорозі до танцполу заряджали, щоб підбурити себе з середини. По дорозі стався один прикол. Коли йшли заряжали «Один за всех…», якісь бабці це дуже сподобалось і коли ми підійшли до неї ближче, то вона вже сама проревіла: «Один за всех…» Потім побачили їх скаута, який тікає в одну з вуличок, рвонули за ним. Гості вже стояли построєні, ми стали пощільніше, похлопали опонентам, понеслось.
Початок танців був гарним, навіть чудовим,… принаймні так здавалось. Пару секунд і частина альянсівців і частина вінничан лежать, але приблизно в рівних складах. Танцори будують ряди на другу сходку, але задні ряди вінничан починають давати по тапкам. Незрозуміло чи через мусорів, чи через боязнь відгребти люлей? Як би там не було, але бігати у власному місті, якщо гості ще танцюють… Альянс бачучи це пригає вдруге. Короче ті хто лишились відгребли вже порядочно.
Далі прижають асав і починають приймати кого встигають. В основному вінничан. Ті виродки, місили і так покоцаних танцюрів берцами. Уроди!
Далі про футбол. Через події перед матчем чекати великої кількості на секторі було не варто. Зайшли на стадіо за 15 хв. до матчу. Шмон при вході нормальний. Навіть не пускали, спочатку, вудочки для прапорів і палки для розтягів. Зібралось на початку матчу, від сили чоловік 30. Далі кількість була 50-60 щей, плюс ті хто сидів на сусідньому секторі. Хто через травми, ахто через інші причини. Короче звуку нормального теж не могло і бути. Заряджали все що і раніш, спробували два нових заряди, вийшло на ура! Не палили нічого, тому траблів з асав не було. Варто ще відмітити перекличку з гостями «Слава Україні» та «Слава Нації». Плюс, що не зважаючи на програш, команда повним складом підійшла і подякувала за підтримку. Не втомлюсь повторювати, що це, суко, приємно!
Що до гостей. То шизіти у них, як і у нас не залишилось багато сил. Проте їх деколи було чути. На секторі – прапор ФК Миколаїів і два прапори черкащан, банер «CORSARS», два банера sXe, і ще якись банер, який ми так і не розгледіли, проте я думаю, присвячений якраз альянсу. Ще дивно, бачу таке вперше, що за 10 хвилин до початку матчу асав почали виводити гостей зі стадіо невеликими групами. Це якісь…. Навіть не дали матч додивитись.

Ніби все. А ще відмічу, що тих кого прийняли після танців, відпустили відразу після матчу. Ті хто пішли їх визволяти, навіть не встигли дійти до відділку. Хоч за це дякуємо…..

http://www.youtube.com/watch?v=thrn_G3gcyc

Просмотров: 1056 | Добавил: Сколот | Рейтинг: 5.0/7 |
Всего комментариев: 6
6 убийца бабочек  
0
всякий, ха-ха-ха приколов... певно ти їй сподобвша ))))))

5 всякий  
0
Мля общался с той бабкой... Гонючая бабка))) Не успевал на танцы - она сказала где ОНИ )))

4 Ultras_fcnv  
0
тих хто дав потапкам чекає злісна кара ... angry

в Вінниці буде жестока мокруха bash


3 fcdc  
0
Спасибо парни что вышли...
количество действительно в поряде...
объяснитесь с теми кто дал по тапкам, ибо своих на поле боя оставлять - ... сами понимаете...
а так, никаких предьяв, инет воен, и тд я думаю не будет?
руки после маха пожимали друг друг...

С Уважением, Черкассы!


2 mfcn  
0
"На секторі – прапор ФК Миколаїів і два прапори черкащан" парняги все 3 флага были николаевские! так вышло что цвета у нас тоже красно бело синие , а бело синий флаг это расцветка флага города вот и все
"ще якись банер, який ми так і не розгледіли, проте я думаю, присвячений якраз альянсу" банер является частью большего баннера с игры с Крымтеплицей + надпись MFCM on tour

1 убийца бабочек  
0
нормальний звіт... і прикольні події у вас там пройшли. Вінниця радує.. а з тіми хлопцами, що дали по тапками провести профілактичні роботи.. не гарно зробили.....


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]