Главная » 2009 » Сентябрь » 29
Після непоганого перфу на минулій домашці, було вирішено, що на даний матч нічого організовувати не будемо - нажаль поки не реально робити перф на кожний матч, враховуючи, що фінансово допомагають в організації близько 10 суппортерів, а у виконанні і то менше.... А коли за кілька днів до матчу, зясувалось, що вдасться пробити піро, то було вирішено, що цього вистачить для непринципового протистояння з рівнянами.
Шиза на матчі середня, як завжди з візуалки 10 розтягів, 2 великих прапори і 3 лицевих банери; звук на слабку четвірку, рвуть голос перших три ряди, хоча цього разу задні ряди виглядали значно краще (може пісні та заряди вже повивчали, а можливо причиною цього є частенькі походи одного із споукменів на задні ряди).
Гра команди знову не радує – гол на останніх хвилинах дарує нам нічию. Цей єдиний оптимістичний момент у грі рідної команди активізує сектор і на ньому запалюються два зелених дими, а далі….А.С.А.В. Попередньо хотілося б сказати, що після стартового мат ... Читать дальше »
Просмотров: 1053 | Добавил: kUziA | Дата: 29.09.2009 | Комментарии (2)