Главная » Архив материалов
Матч на який, мабуть, всі йшли з думкою про одне: «Ну, коли вже переможемо?» Команда вже не вигравала чотири тури поспіль і вже хотілось відчути смак перемоги. Забігаючи наперед скажу, що смак був дуже солодким. 
Зважаючи на те що матч дей припав на перший день осені, та ще й посеред тижня вирішили ніде не збиратись. Хіба що окремі групи з різних угруповань набивались десь по барах. Десь приблизно о 16:00 Д. телефонує С. і каже що приїхало десь 20 супортерів з Станіславова. Декілька дзвінків всі збираються в означеному місці. Чекаємо… Згодом перемовляємось і доходимо виснову, що то скоріш за все були студенти якоїсь групи у кількості схожій на моб гостей (просто де хто був на палівних шмотках) які шукаи генделик де б бухнути за початок н ... Читать дальше »
Просмотров: 1186 | Добавил: Сколот | Дата: 01.09.2010 | Комментарии (3)

«Заради таких матчів варто жити» (с).
Цього дня ми чекали 5 років і цей день став справжнім святом. Все почалось за кілька годин до матчу з маршу фанатів. Домовились прийти на білих футболках і 90% суппортерів так і зробили. На марш зібралось більше 100 щей (у порівнянні з маршом у минулому році перед грою з Буковиною вийшло набагато краще). Ну ось построїли ряди, перший ряд підняв лицевий банер «Вінниця» і ПОНЕСЛОСЬ!!!
Відлік маршу дала потужна петарда, від якої звичайні перехожі ще довго будуть відходити (психологічно)))) Весь марш заряди нон-стоп. Акустика на центральній вулиці супер і звук вийшов на дуже пристойному рівні. Час від часу зривались петарди і палились дими. Марш був не санкціонованим, проте коли по дорозі зустріли хлопців в пагонах то ті, тільки зробили серйозні щі а потім десь зникли. Знову фішкою маршу став заряд «Гірко», коли проходили біля міського ЗАГСУ, нареченим це сподобалось. МАРШ ВИЙШОВ ДУЖЕ ЗАЧЬОТНИМ. Підійшли до стадіона – послемились і стали ... Читать дальше »
Просмотров: 1236 | Добавил: kUziA | Дата: 18.07.2010 | Комментарии (0)

З моїх небагатьох виїздів, цей був самим без даховим. Зі мною погодяться, я думаю, навіть ті хто пробив набагато більше виїздів. Було майже все…. 
Зустрілись як і планували в зазначеному місці о 10-00. Точніше, почали підтягуватись з 10-00. О, забув…Відмічу, цілий ранок надзвонював спортивний директор клубу і хотів щоб йому сказали номера автобусів на яких ми їхатимемо, бо від нього вимагають цю інфу. Звісно ж йому ніхто нічого не сказав, але забігаючи наперед, скажу що це лише відклало на пізніше майбутні події. Повертаюсь до самого виїзду. Погода - гарна, настрій – с упер, всі чекають лише перемоги і веселих подій під час виїзду. Кузьма, яка захотіла їхати разом з нами почала бухати ще до посадки в автобуси. Дехто з наших втаму ... Читать дальше »
Просмотров: 2011 | Добавил: Сколот | Дата: 29.06.2010 | Комментарии (2)

З усіх моїх 17 виїздів - цей був самий ЗАЧЬОТНИЙ!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Перший розіграш кубка ліги і ми в фіналі. Пропустиш такий історичний момент і потім все життя жалітимеш. Історію треба творити самому, а не стояти осторонь і лише спостерігати. І в неділю справді відбувся історичний момент і як приємно, що ми там були не простими спостерігачами. КУБОК НАШ ОЛЕ ОЛЕ….
Фінал в Олександрії, для кузьми Горняка це менше 100 км, а для нас це більше 300 км і около 7 годин дороги в басі. Дуже надіялись що збереться людей на два баси, та к-сть виїздюків дещо засмутила – ледве один бас зібрався і це з кузьмою(((
Зібралоь о 8 ранку на Локо 38 виїздюків, левова частка яких складали суппортери, трохи кузьми. Погрузились в бас, привітали ... Читать дальше »
Просмотров: 1134 | Добавил: kUziA | Дата: 08.06.2010 | Комментарии (1)

Мені випала честь написати про виїзд зелено-білого двіжа, який так чи інакше відмітится в історії вінницьких супортерів, як поки що наймасовіший. Виїзд, який з географічної точки зору є найближчим, та найзручнішим. Виїзд, який з точки зору відносин між двіжами є найпринциповшим і найважливішим. 
Почну заздалегідь, вирішено було пробивати виїзд на орендованих басах. З самого початку планувалось замовити два баса і спринтер, але внаслідок не підтвердження сподівань що до кількості виїздних, від спринтера довелось відмовитись. Отже вранці дня «Х» два баса наповнились супортерами і в дорогу. Додам, що декілька чоловік поїхало машинами, пару собаками (по старинці) і ще пару добирались рейсовими басами…. Здається все не було тих хто пробивав ви ... Читать дальше »
Просмотров: 1299 | Добавил: Сколот | Дата: 02.05.2010 | Комментарии (25)

Матч 1/4 фіналу убогого Кубка Ліги, що не викликає велкиої уваги як збоку команд так і збоку глядачів, а для вінницьких суппортерів виступає скоріше нагодою вдішлівувати шизу, мабуть нічим особливим і не запамятався б, якби не трабли з акабами на прикінці матчу. Але про все попорядку....

На даний матч нічого особливого не готувалось, ні рівень матчу ні суперник цього не вимагали, лише варто зазнаичти, що на секторі вперше з початку сезону зявились прапори, якими актвино розмахували впродовж всього матчу, а коли у другому таймі усіма прапорами розмахували з першого ряду сектору то вигялдало досить не погано. Команда порадувала грою і великою кілкостю голів, дійшло вже до того, що всім вже просто набридло слемитись, і останні голи святкували легкими поштовхами один одного. Заряди лунають майже нон стоп, перерви якщо і були то не значні, і приємно що звук теж досить непоганий, принаймні в центральних секторах нас було чути заїпцом (зі слів очевидців))))
В середині другого тайму ... Читать дальше »

Просмотров: 781 | Добавил: kUziA | Дата: 23.04.2010 | Комментарии (1)

Администрация сайта поздравляет всех с Новым годом 

и желает вам в наступающем году Тигра 

новых побед, ярких пересечений ,

нон стоп сапорта

и вообще всего самого лучшего !!!

И не забывайте, что это всего-лишь игра !!!

До скорых встреч !!!

Dont Stop Hooligans !!!

Просмотров: 1199 | Добавил: Ultras_fcnv | Дата: 30.12.2009 | Комментарии (0)

Субота, осіння дощова погода, матч між не принциповими суперниками, але командами, що ведуть боротьбу за перше місце в лізі. Плюс до всього ще й остання домашня гра в цьому році і мабуть на стадіоні Локомотив.
Все почалось з того що активні супортери Ниви зібрались в центрі міста, построїлись і колоною рушили через центральну вулицю, аж до стадіону Локомотив. Звук був просто мега! Особливо в центральній частині міста, де вузька дорога оточена будинками, відповідно звук виростав вдвічі через кайфову акустику. Ще більше яскравості походу додавали прапори і банер Вінниця. Декілька разів по дорозі спалахують фаєри і дими білого і зеленого кольорів. На половині дороги до нас з боку пристроїлось декілька червоноголових. Але вони просто супроводжували ... Читать дальше »
Просмотров: 1917 | Добавил: Сколот | Дата: 25.10.2009 | Комментарии (7)

Останній тур першого кола нарешті порадував нас голами і перемогою, яку ми вже запарились чекати, принаймні, на домашньому стадіо. Так от… до матча зібрались, зустріли гостей. Гості приїхали в кількості десь 35-40 щей, причому не показувати свій диско стійл, а попити сочку з нами. Тому зустрілись, привітались, позаряджали і на стадіо.
На секторі зібралась досить непогана кількість людей, як для цього сезону. Приємно що наш сектор був найбільш заповнений в цю суботу. Банерна лінія – стандартна. Два лицьових G.F. та R.B.F., далі банер FCNV,…. Все як завжди. Серед розтягів, поки що! нічого нового теж не було. Стартовий… понеслось…. На старті запускаються касові стрічки. Звук на тверду четвірку! Заряди лунають нон-стоп, так як гості постійно заряжаючи не дають і нам перепочивати. В першому таймі слід відмітити перекличку з гостями «Слава Україні», «Слава Нації» та «Слава Русі – аніфа сосі». Було що конфеті плюс касові стрічки, як завжди під італію. В другому таймі заряджали, чи проб ... Читать дальше »
Просмотров: 1043 | Добавил: Сколот | Дата: 12.10.2009 | Комментарии (3)

Після непоганого перфу на минулій домашці, було вирішено, що на даний матч нічого організовувати не будемо - нажаль поки не реально робити перф на кожний матч, враховуючи, що фінансово допомагають в організації близько 10 суппортерів, а у виконанні і то менше.... А коли за кілька днів до матчу, зясувалось, що вдасться пробити піро, то було вирішено, що цього вистачить для непринципового протистояння з рівнянами.
Шиза на матчі середня, як завжди з візуалки 10 розтягів, 2 великих прапори і 3 лицевих банери; звук на слабку четвірку, рвуть голос перших три ряди, хоча цього разу задні ряди виглядали значно краще (може пісні та заряди вже повивчали, а можливо причиною цього є частенькі походи одного із споукменів на задні ряди).
Гра команди знову не радує – гол на останніх хвилинах дарує нам нічию. Цей єдиний оптимістичний момент у грі рідної команди активізує сектор і на ньому запалюються два зелених дими, а далі….А.С.А.В. Попередньо хотілося б сказати, що після стартового мат ... Читать дальше »
Просмотров: 1056 | Добавил: kUziA | Дата: 29.09.2009 | Комментарии (2)

« 1 2 3 4 5 6 »