Главная » Архив материалов
Гарний сонячний день, день народження рідного міста, гра з найважливішим сьогодні опонентом . Це все було в неділю 13 вересня. Багато хто надає цьому числу, якесь культове значення. Можливо воно і так, бо принесло в якісь моменти невезіння нашим опонентам, а де в чому і нам…

Повторюсь, але у зв’язку з «вильотом» тернопільської «ниви» до першого дивізіону, найбажаніший опонент для нас залишився один – хмельницьке «Динамо». Так от… в силу певних стратегічних ходів, було вирахувано коли прижають наші гості. Зустрічати гостей зібрався пристойний моб, в кількості ≈ 85 щей. Ростемо йопт…. Після прибуття собаки з гостями, наші регбісти (як виявилось пізніше) построївши ряди з хлібом і сіллю вирушили вздовж платформи зустрічати гостей. Гостей при ... Читать дальше »
Прикрепления: Картинка 1 ·Картинка 2
Просмотров: 3128 | Добавил: Сколот | Дата: 14.09.2009 | Комментарии (44)

У виїзді в Іллічівськ є один значний плюс, якого немає у багатьох інших виїздах - це МОРЕ))
А коли виїзд припадає на ще жаркі дні вересня - то взагалі КАЙФ!!!
Надіявся на виїзд у не меншій кількості виїздюків ніж у Чернівці, але все зіпсувало ПФЛ, яке матч перенесло на пятницю, і тут у когось робота, в когось перші дні навчання, в когось картошка......Але 6 суппортерам стало пох на роботу, навчання і навіть картошку, коли прийшов виїзд і ось о 23.00 весь наш невеличкий моб зібрався на Зал Вокзалі і понеслося)))....

Дорога тягою до Одеси була весела, але все ж вирішили, що треба чуть поспати, щоб поберегти сили на наступний день, що обіцяв бути мега.

... Читать дальше »

Просмотров: 1469 | Добавил: kUziA | Дата: 06.09.2009 | Комментарии (5)

Почати хочу з того, що це був явно не день Вінничан. Фортуна в цей день була не на нашому боці.
Збиратись почали в давно зазначеному місці. Скаути спалили гостей, які приїхали залізницею, ще о 8-ій ранку, тому вірогідність танців була майже 100%. Частина вінницьких ультрас, добираючись з роботи, вирішили перекусити недалеко від стадіо і зустріли представників альянсу «Корабелів» і черкащан. Після недовгої розмови гості дали зрозуміти, що вони вже чекають і дуже хочуть танцювати.
Вінничани зібрались на цей раз хоч кількісно пристойним мобом. В основному представники молодої фірми GRF, яких доповнили по пару представників з решти фірм. Зібрались,.. скаути сказали про місце гостей,… построїлись,… пішли. По дорозі до танцполу заряджали, щоб пі ... Читать дальше »
Просмотров: 1058 | Добавил: Сколот | Дата: 30.08.2009 | Комментарии (6)

15 серпня 2009 рік.

Матч між нашою Нивою і львівськими Карпатами, перш за все мав відзначитись акцією, в якій вінницькі хулз і ультрас протестували проти дій а.с.а.в. і за одно дирекції стадіона. На попередньому матчі було влаштовано майже англійські лещата для місцевої торсиди. Шмон при вході на стадіо і мегашмон при вході на сектор, плюс вибірково на секторі, так як були люди, які проходили на сектор не через вхід, а з сусідніх секторів. Як наслідок, знайдено N-ну кількість піро, яку планувалось спалити і прийом хлопців у найближчий – райвідділок, потім експертиза на небезпечність, суд,…. Короче, селітру прирівнюють до тротилу! Знову біля сектору кінологи. Тих два брата-долбо… близнюка зі своїми вівчарками, що вже не раз охороняли наш «концсектор ... Читать дальше »
Просмотров: 965 | Добавил: Сколот | Дата: 16.08.2009 | Комментарии (8)

Перший офіційний виїзд для НИВИ у новому сезоні припав на неділю 9 серпня, скаржитись на день проведення думаю причин немає, а от місце....Чернівці знаходяться на відсатні 300 км від Вінниці, здавалося б близько, але щоб добратись туди на тязі треба проїхати Хмельницький, Тернопіль, при цьому час подорожі складає близько 12 годин. Хтоьс скаже, що треба було добиратись на басі, ціна квитка якого коштує більше 70 грн, а на поїзді по студаку доїхав за 18 грн....Але навіть така довга подорож не завадила пробити виїзд 14 суппортерам з Вінниці!!!
Почалося все за день, коли прийшли на вокзал з метою взяти квитки, і тут почули що залишилось тільки 4 тікета на тягу, що прибуває в Чернівці вранці, пізніше тяг нема, а раніше є лише та яка прибуває о першій ночі ... Читать дальше »
Просмотров: 872 | Добавил: kUziA | Дата: 13.08.2009 | Комментарии (5)

25 лимня Вінницею пройшов марш тверезої молоді !!!
О 17 годині молоді хлопці у кількость 56 чоловік
були гості з Києва та Умані ,
пройшли маршем від кінотеатру "Росія"
до площі Стуса (Книжка) , вигукуючи гасла
"Досить бухати " , "Тверезий білий сильний"
"Здорова молодь – здорове майбутнє ",
"Молодь на стадіони", "Всім АК-47",
"Anti-Antifa" , "Наркоманів на ножі",
"Алкоголік унтерменш".
Як заявили організатори то це марш вільної молоді !
Їм набридло бачити пяні обличчя на вулицях міста в той час коли 
ураїнська нація вимирає, обо коли ти чуєш, що чоловік прийшов додому пяний і побив дружину ! Огидно коли ти проходиш в підїзді і бачиш шприци обо їх власників !
Саме головне що влада підтримує глобально національний алко ... Читать дальше »
Просмотров: 917 | Добавил: Ultras_fcnv | Дата: 26.07.2009 | Комментарии (0)

Сезон 08/09 неофіційно розпочався. Хоч поки ми ще не знаємо календару і взагалі формату 2 ліги, бо грьобане ПФЛ вже другий тиждень не може провести жеребкування, проте ми знаємо що у нас буде команда - і це ГОЛОВНЕ!!! Інше питання яка команад, які цілі будуть стояти і як вони будуть досягатись, звичайно хотілося б стабільності, щоб тренер не змінювався два рази на рік, щоб склад команди не оновлювався на 70 %, щоб керівництво не найо... Проте, повторюсь ще раз, головне, що є команда, що є за кого шизіти, що є за кого виїзда катати, а решта будем вірит прийде...
Виїзду в КозЛятин передував товарняк вдома з Арсом (БЦ), вприниципі нічого особливого нема розповідати: на секторі 30-40 чол, тренуємо нові пісні та заряди, а родзинкою матчу став глум з лайцмена на прикінці матчу)))))
Коли за день до виїзду, дізнався що буде товарняк за 80 км від Вінниці, відразу ... Читать дальше »
Просмотров: 1009 | Добавил: kUziA | Дата: 10.07.2009 | Комментарии (8)

Останній матч сезону 08/09 НИВА грала на виїзд із Арсеналом (БЦ), який свої домашні матчі проводе в Обухові. Як не старались організувати останній виїзд масовим, нічого так і не вийшло, нажаль виїзних в цьому сезоні не багато, більше, мабуть, інет бойців, які пишуть в неті, що поїдуть, а все ж не їдуть...розумію в кожного свої причини, проблеми і т.п., от тільки особисто я зумів всі свої проблеми відкласти і катнути в цьому сезоні 9 виїздів, а багато хто так і залишився домашнім ультрасом, шкода...але головне що є кістяк ультрасів, які стараюстья пробивати всі можливі виїзда, надіюсь цей кістяк в новому сезоні обросте і нас буде на виїздах набагато більше.
Отже, спеціально для тих, хто не знає атмосфери виїзду, попробую її передати в свому звіті. І О ... Читать дальше »
Просмотров: 1134 | Добавил: kUziA | Дата: 14.06.2009 | Комментарии (13)

Особисто для мене це був 6 матч збірної, на яких я був присутній, але поки лише перший в ультрас секторі. Бажання пошизіти за зібрну в ультрас секторах було давно, планував ще минулого року поїхати у Львів на матч з бульбою, але, нажаль, так і не поїхав.
Коли за два тижні до матчу згадав, що скоро ігри збірної, та щей домашка в Києві, а це 3 години їзди на собаці, то вирішив, що цього разу мені нічог не зомже завадити. Проте бажаючих разом зі мною пошизіти за УКРАЇНУ виявилось не багато (в когось справи, в когось фінансовий напряг, але більшість просто не захотіла їхати на Казахстан - КОЛИ ВИ ВЖЕ ЗРОЗУМІЄТЕ, ЩО ТРЕБА ЇЗДИТИ НЕ НА СУПЕРНИКА, А ПІДТРИМУВАТИ РІДНУ КОМАНДУ?!!!). Спочатку нас зібралось троє: Я, Хартлі, Онікс. В останній момент до нас приє ... Читать дальше »
Просмотров: 994 | Добавил: kUziA | Дата: 11.06.2009 | Комментарии (8)

07 червня 2009 рік
От і закінчився для вінничан сезон 2008-2009, принаймні для тих, хто підтримує команду лише на домашніх матчах. Хотілось приготувати на матч щось особливе, але ні останні результати команди, ні ім’я суперника (ЄДНІСТЬ Плиски) не давало поштовху для активних дій. Так і сталось. Жахливо жаркий день теж дався взнаки, на мою думку. Багато хто віддав перевагу пляжу, чи іншим місцям відпочинку. Тому кількість людей на секторі, мене особисто, не порадувала!!! Хоча звук був якісний і відповідав дійсній кількості людей!!!!
A. C. A. B.
Для цих виродків треба вже напевно створювати окрему тему, щоб виразити свою ненависть!!! Стояти і охороняти нас, це одне, а от з собаками, це повний 3,14…. (ну ви розумієте). Таке складається вражен ... Читать дальше »
Просмотров: 1005 | Добавил: Сколот | Дата: 08.06.2009 | Комментарии (8)

« 1 2 3 4 5 6 »