Главная » Архив материалов
НА даний матч перфу не готувалось, у звязку з тим, що більша частина общака пішла на придбання рупора (необхідність в якому виникла після того, як наша кількість перевалила за сотню), решту зібраних грошей використали для виготовлення двох нових розтягів (один спеціально для А.С.А.В., які останні матчі все більше проявляють свою "любов" до нас). Було вирішено вішати біло-зелене полотно вже на сусідньому секторі, а самим спуститись в низ нашого - 8 сектору, через те, що кількість суппортерів з кожним матчем все росте і меншає місця для шизи)))
Так і зробили: повісили полотно, вивісили банера, построїли ряди (нарешті дисципліна хоч якась) підняли прапори і почали шизіти. Шиза досить непогана, але без опонентів не так весело, тому як не старались суппор ... Читать дальше »
Просмотров: 955 | Добавил: kUziA | Дата: 29.05.2009 | Комментарии (8)

МАТЧ СЕЗОНУ: для команди поразка означала б втрата шансів на на вихід в першу лігу, перемога ж давал досить не погану можливість; для фанатів - це зустріч з принциповими суперниками!!!
Нехай пр ОФ пише той хто займався його організацією, я ж напишу, як представник GREENadiers - вінницької ультрас фірми, про шизу на матчі. Гринадери виложились на повну, щоб організувати найкращий суппорт сезону, і мабуть нам це вдалося....
Підготовка перфу на матч почалась завчасно. Общак, гроші якого пішли на банера, досяг поки рекордного для вінницького ультрас руху розміру. Взагалі очікувалась банер війна, тому спеціально для опонетів було виготовлено два банера розмірами 5 на 6 та 5 на 4 метри, але війна вийшла лише в одну сторону і жодного креативу від опонетів ми не побачили, але про все попорядку.
Початок матчу і на 8 секторі вже є близько сотні суппортерів, гостевий сектор налічує около 80 рил (Тернопіль+Хмель). Взагалі на секторі була рекордна кількість людей - мабуть більше 130. ... Читать дальше »
Просмотров: 1049 | Добавил: kUziA | Дата: 28.05.2009 | Комментарии (9)

Наші предки словяни спочатку жили окремо різними племенами, але при нападі норманів вони обєднались перед спільним ворогом, так і утворилась могутня держава - КИЇВСЬКА РУСЬ. Саме спільний ворог допоміг зрозуміти, що "Пока мы едины - мы не победимы!!!", щось схоже відбулось і учора на матчі, але усе попорядку....
НА цей матч GREENadiers підготували перф у вигляді невиликих біло-зелених прапорів у кількоссті 40 штук, які були роздані на сектор перед матчем, планувалось таким чином на вихід команд утворити біло-зелене море разом із розтягами і трьома великими прапорами, що були виготовлені раніше, проте в результаті того що не всі встигли на початок матчу задумка не була виконана на всі 100. (НУ НЕ ВЖЕ ТАК ВАЖКО ПРИЙТИ ЗА ХВИЛИН 15-20 ДО ПОЧАТКУ МАТЧУ???? Пиво можна і після матчу попити).
Гості прибули у складі 30 чоловік. з візуалки в них був помічений лише один банер. що був розтягнутий лише на кілька хвилин у другому таймі.
Почався матч і бажання заглушити опонентів було ... Читать дальше »
Просмотров: 1768 | Добавил: kUziA | Дата: 03.05.2009 | Комментарии (10)

Кінець пасхального тижня приніс трагічну новину з Одеси, де в результаті зіткнення націоналістів та антифашистів від ножових поранень у серце, загинув Макс Чайка -лідер націоналістичного угруповування "Січ", його друг потрапив у реанімацію також від ножовиго поранення. ВІЧНА ПАМЯТЬ.....

МИ не змогли залишитись осторонь і відразу, як новина дійшла до Вінниці, розпочався збір коштів, що були передані рідним та близьким Макса, також був підготовлений банер із портретом Чайки і написом : "R.I.P. Макс". Цей банер був піднятий на початку першого тайму, були запалені лампадки і відбулося вшанування Макса хвилиною мовчання, після її закінчення першим зарядом став: "Патріоти не вмирають!!!"
Після цього шизіти великого настрою не було, але команда потребувала нашої підтримки. Почалась шиза, хоча порівнюючи з минулим матчем навряд це можна було назвати шизою, на секторі людей вдвічі менеш- десь 40 рил, задні ряди таке враження що прийшли у театр (голос даний вам для того щоб рвати його ... Читать дальше »

Просмотров: 966 | Добавил: kUziA | Дата: 24.04.2009 | Комментарии (3)

Зустрілись ми як і домовлялись на вокзалі о 1:00. Я прийшов перший! Може через те що дуже хотів їхати wink Після того як всі зібрались ми пішли фоткатись з новим лицьовим банером «GREENADIERS», який напередодні лише висох. До речі, нас їхало з Вінниці п’ятеро. До поїзду було ще кілька хвилин, і ми вирішили випробувати саморобний дим, на платформі….ги-и-и – жесть. Якби він ще й димів довго, то можливо б і поїзда в київському напрямку ішли з невеликою затримкою. Забігаючи, наперед скажу що спалений дим, по моєму, був найкращим.
Сіли ми в поїзд. У всіх верхні бокові місця… всі сплять. Короче, ми постояли в проході пару хвилин і лягли спати. Лише Саня з Андрієм, щось там гризли і запивали пивом. Але так як стоячи це робити «трохи» не зручно, теж скоро лягли спати. Просипався я декілька разів, то мала дитина плакала, а то якісь мадяри виходили по Тернополю і гельготіли щось там по своєму і голосно, то т ... Читать дальше »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 1014 | Добавил: Сколот | Дата: 19.04.2009 | Комментарии (4)

В Одессе активисты "Антифа" в кровавой драке убили националиста

Один человек погиб в результате столкновения националистов и антифашистов, которое произошло в пятницу вечером в Одессе. Как стало известно в побоище приняло участие 14 человек, семь из которых являлись активистами националистических организаций, остальные - представители движения «Антифа» (антифашисты).

В результате столкновения получил ножевое ранение и погиб активист движения «Січ» Максим Чайка. 21- летний Максим Чайка учился в Одесском Национальном Университете им. Мечникова, на факультете журналистики.
Второй активист «Січі» 20-летний Андрей Дзебан с ножевым ранением госпитализирован.
В горуправлении МВД заявили, что имела место обычная пьяная драка: инцидент случился у бара «Орех», на Троицкой угол Александровского проспекта.
По другой версии драка произошла на Александровском проспекте возле рынка «Книжка» 17 апреля в 23:30.
Три участника драки задержаны и сейчас дают показания в Приморском ... Читать дальше »
Просмотров: 868 | Добавил: fcuk | Дата: 19.04.2009 | Комментарии (4)

Был матч и было заябись......................Сказать больше нечего....Ходите в зал ПРИДУРКИ...
А Шиза? Шиза супер....Вот что бы мы так махались....Ультраса респект...Ну и хулам которые делали кайф...А встреча в пабе прошла на высоте....Короче хули я буду пиздеть,смотрите фото...
Просмотров: 1218 | Добавил: fcuk | Дата: 12.04.2009 | Комментарии (30)

Место действия ГПЗ (Под Винницей)

         Ахуенный мах произошёл в Виннице. Формат драки 14х14 .За 1 мин 8 сек победа за гостями. Ребята из Хмельницкого удивили своим упорством. До начала рубилова казалось что победа за нами. Так-как Винничане выглядели по массивней.Ну с прижка было видно что молодым гостям это похую. В итоге с нашей стороны одно сотрясение мозга и пару сломанных носов.
         Ваще респект гостям смотрелись очень хорошо. Видно что ребята занимаються а не водку жрут. Ну и мы хороши я видел пару разбытых рыл. И это при розкладе что у нас только 3 чела хотя бы раз махались. Опять же всем Спасибо за мах. Играйте в околофутбол.
Молодцы парни лешились девствености)))) . И сцуко всем ходит в зал
Просмотров: 1439 | Добавил: fcuk | Дата: 31.01.2009 | Комментарии (26)

Середа 13.00, холодно, сніг.....
Час, погода могли все зіпсувати, але їм цього не вдалось!!!
На секторі чолвік 30, це ще добре для матчу опівдні у будні. Зрозуміло, що голосова підтримка не така як, коли на секторі чоловік 50 і більше. Проте цього матчу візульна підтримка була трохи краще. По-перше дуже дякуєм Сколоту, який самостійно виготовив банер в честь памяті жертв Голодомору, що містив напис : "Голодомор 1932-33 років - Генгоцид Української нації". По друге під кінець матчу трохи попали піро, чого вже давненько не було на матчах. Піро справді було прикольне, фаєрів не зуміли пробити, тому використали, те що можна дістати у рідному місті і получилось спрадві непогано. АСАВ самі насолоджувались цим видовищем і нічого не робили, завжди б так))))))) Не дуже приємний інцедент у середині другого тайму - після слему один з нас не дощитався кількох зубів((
Знову гол на останніх хвилинах підняв нам настрій, та ще й гравці нарешті почала дякувати усією командою.
... Читать дальше »
Просмотров: 945 | Добавил: kUziA | Дата: 26.11.2008 | Комментарии (5)

Третій підряд домашній матч у суботу. Шиза на двох попередніх була оху..на. Так як до хорошого звикаєш швидко, тому сьогодні хотілось повторити минулий матч а можливо і покращити... Та мабуть трохи не вдалось. Цього разу шиза на тведу четвірку... Причиною цього може бути не велика кількість людей на секторі (хоча що ще робити у суботу як не шизіти))) Яскравості додав голий торс за хв 20 до кінця(правда багатьом було взгалі впадло розядгатись, а деякі з тих що роздяглись-швидко одяглись) залишилось стояли до кінця матчу на торсі чоловік 5....Гол забитий на останніх хвилинах підняв настрій, і після матчу розбившись на 2-3 моби ми з "піз..тим настроением" поїхали в парк продовжувати шизіти за ВІННИЦЬКИХ ВОВКІВ (а разом підтримати нашого Топа). Гусі відсіялись тому шиза на американському футболі навіть у невеликому складі була не гірша ніж на НИВІ!!!
Усім дякую за ще одну класну суботу!!!
Просмотров: 936 | Добавил: kUziA | Дата: 15.11.2008 | Комментарии (7)

« 1 2 3 4 5 6 »