Главная » 2010 » Октябрь » 18 » Нива - Дністер Овідополь
Нива - Дністер Овідополь
20:22
 
Матч в цей недільний матчдей супроводжував невеличкий дощ і холодна осіння погода, але це не завадило зібрати нормальну кількість людей на секторі, принаймні звичну. Прийшли ті кому це дійсно потрібно, ті кому не байдужі зелено-білі кольори.
Сектор наповнився ще за хвилин 15 до початку гри. Розвішано цього разу було все що мали. Банерну лінію складали три банери: FCNV, GREENadiers, Вінниця. Поверх сектора висіли ще два банери Б.Crew та Ultras Niva Vinnitsa. Ну, і з боку красувався банер Вінничина має своїх героїв. Початок матчу піднімаємо розетки, кількість яких, надіюсь, в найближчий час вже стане більшою і заряжаємо наш старий стартовий заряд. Звук так собі… горло, мабуть, через холодну погоду теж сідає, та й дощова погода якось глушила луну від зарядів. Але через хвилин 10-15 все налагодилось і звук став пристойним, може це сталось через те що вже на 14 хвилині наші вийшли вперед. Гол відсвяткували гарненьким слемом. Проходить ще хвилин п’ять і нам доводиться повторити слем, так як наша перевага вже складала два м’яча.Далі шиза триває нон-стоп і якщо і були перерви, то незначні, щоб згадати ще нові заряди. Репертуар звичний і ще краще виходить "Жахи-шляхи". Хочеться також відмітити той випадок, що сектор перестав співати зі свистком судді після першого тайму. Так не повинно бути! Поки є команда на полі, ми повинні її підтримувати! Врешті, ви прийшли шизіти за Ниву, а не за суддю елтона джона!
Другий тайм. На початку заряжаємо український стартовий. Далі гімн клубу, підняті ростяги і все таке. Репертуар зарядів в другому таймі визначив рахунок на табло, який на 51-ій хвилині вже був нічийним, тому потрібно було гнати вінничан вперед. Зміст зарядів врешті дійшов до вух гравців нашої команди і завдяки дублю Пилявського ми знову попереду. Більшість не зважаючи на холодну погоду і мряку стажє по торсу, що змушує активніше шизіти і скакати. До кінця матчу ще слід згадати один масовий слем, ну дуже щільний… В результаті непорозуміння між хлопцями через те що хтось когось сильніше штовхнув. Моя думка – це смішно! Не хер лізти тоді в гущу подій. Бо буває і зуби залишаються і коліном в голову попадають. Правда К.? smile
Кінець матчу наші зелено-білі бійці підходять в повному складі і дякують за супорт, ми ж у відповідь ще раз дякуємо за гру, результат якої підняв Ниву ще на сходинку вверх. До зустрічі на наступній грі. Очікуємо на останній домашці в цьому році велику кількість активних супортерів!

Гостей з Овідополя помічено не було.

Просмотров: 951 | Добавил: Сколот | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 1
1 kUziA  
0
і коліном в голову попадають. Правда К.?

Це не ти мені коліном в голову попав, це я твоє коліно своє головою стукнув, щоб вів себе адекватно)))) lol



Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]