Главная » 2010 » Ноябрь » 6 » Нива - Нафтовик. Остання домашня гра 2010.
Нива - Нафтовик. Остання домашня гра 2010.
20:16
 
Суботній теплий день і остання гра в цьому році мотивували йди не зважаючи ні на що на футбол. Але спершу всі активні супортери цього дня зібрались у центрі міста, побудували колону і з банером ВІННИЦЯ і прапором, який було трохи оновлено, але не досить вдало, рушили до стадіону. Звук в центрі міста, як завжди відмінний через акустику і луну від будинків що щільно оточують центральну вулицю міста. По дорозі лунають вибухи петард і паляться фаєри. Все чудово. Кількість людей пристойна. Підходимо до стадіону, беремо тікети і на трибуну.
На стадіо починаємо розвішувати і готувати весь стаф. Банери ВІННИЦЯ, GREENADIERS, FCNV, Б.CREW, ULTRAS NIVA VINNITSA прикрашали цього дня сектор. На початок матчу готувався текстовик, який присвячувався нашому тренеру, в подяку за його плідну роботу у нашому клубі. Завдяки йому ми вийшли до першої ліги, завдяки йому посідаємо пристойне місце в турнірній таблиці і боремось не з аутсайдерами, а з лідерами ліги! На текстовику був портрет О. Федорчука і надписи – ВЕЛИКИЙ КЛУБ, ВЕЛИКИЙ ТРЕНЕР! На вихід команд цей текстовик підіймається і далі вішається над сектором.
До шизи. На перших хвилинах придертись, мабуть, не було до чого. Злагодженість, гучність,… все на вищому рівні. Але потім на деякий час шиза стала погіршуватись. Все ж таки і марш і досить активний початок дались в знаки. Все змінює гол, після якого слідує слем, досить-досить щільний. Звук знову стає номальним. По першому таймі більше нічого і не було особливого.
Другий тайм видався набагато яскравішим і потужнішим. По шизі – все чітко. Сектор майже не замовкає. Репертуар звичний, нічого нового, але все лунає якісно і чітко. Виконуємо гімн клубу. Під час виконання піднімається весь стаф розтягів, розетки,…. Короче все по вен-шую і все яскраво. Знову наші забивають гол, вийшовши вперед. Знову слем…. Причому ще жорсткіший ніж перший, ламаються стільці (ненавмисно), летять люди з верхніх на перші ряди. Ми очікували, що команда втримає виграшний рахунок і кінцівку вирішили прекрасити що одним дійством. Але Нива пропускає гол і знову нічия. Не зважаючи ні на що на «Х» хвилині запалюється вроцлавський вогонь в центрі сектора, що служить знаком до початку піро шоу. Починаємо палити фаєри, дими різного кольору, строби. Дихати важко. На сектор вриваються а.с.а.в., намагаються забрати хлопця,… відбиваємо. Всі стаємо щільніше і палимо решту всього що залишилось під заряди а.с.а.в. Деякі овочі починають викиду вати на поле фаєри і строби.Палили до фінального свистка, а так як стояли щільно дехто попропалював собі і іншим одяг. Потім збираємось і виходимо зі стадіо. На виході акаби забирають двох супортерів (дівчину і хлопця) ми не даємо їх забрати. Короче возились з ними десь півгодини, але це не дало бажаних результатів. Була ще спроба забрати одного нашого, але його вже відбили. В принципі поганенько, зважаючи на те що не всі пішли до дому!
Так захопився розповіддю про піро-шоу, що забув написати про те що в кінці матчу всі футболісти підходять подякувати за підтримку у грі. А також про те, що цей виїзд з Охтирки пробило два супортера, які зараз мабуть десь перевіряють на міць наших алко-бійців. На матчі вони стояли на протилежній нам трибуні, повішавши прапор своєї команди. Обоє були з розетками. По моєму, не заряжали.
От і все. Далі дуже довга перерва без матчів. До весняного кола ще дуже-дуже довго. Але все ж таки це не час для рослабухи. Є зали, спортивні гуртки – тринуйтесь. Є також купа роботи у підготовці ультрас стафу – приймаєте активну участь. До нових зустрічей!
Show must go on!!!!!!!!!!!!!!
Просмотров: 1283 | Добавил: Сколот | Рейтинг: 4.7/6 |
Всего комментариев: 5
5 dr-killer  
0
да нет там с симметричной трибуны выбежал супермен с флагом нивы

4 Сказка  
0
Вродь Драмер За фаером

3 Сколот  
0
У нас був такий слем, що я і не помітив, чесно кажучи! smile

2 FCNV  
0
Та якийсь кузьміч на радощах після першого голу:-)

1 Falcon  
0
парні, що за персонаж на поле вибіг? ))
в огляді по першому національному показували )


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]