Главная » 2010 » Сентябрь » 1 » Нива Вінниця – Прикарпаття Івано-Франківськ
Нива Вінниця – Прикарпаття Івано-Франківськ
21:22
Матч на який, мабуть, всі йшли з думкою про одне: «Ну, коли вже переможемо?» Команда вже не вигравала чотири тури поспіль і вже хотілось відчути смак перемоги. Забігаючи наперед скажу, що смак був дуже солодким. 
Зважаючи на те що матч дей припав на перший день осені, та ще й посеред тижня вирішили ніде не збиратись. Хіба що окремі групи з різних угруповань набивались десь по барах. Десь приблизно о 16:00 Д. телефонує С. і каже що приїхало десь 20 супортерів з Станіславова. Декілька дзвінків всі збираються в означеному місці. Чекаємо… Згодом перемовляємось і доходимо виснову, що то скоріш за все були студенти якоїсь групи у кількості схожій на моб гостей (просто де хто був на палівних шмотках) які шукаи генделик де б бухнути за початок нового навчального року. Ми ще трохи постояли, декілька зарядів і вирушили до стадіо.
На стадіо зайшли десь за півгодини до матчу, давно такого не пам’ятаю, але це безумовно позитивна зміна. Зайшли, повішали банери. З банерів – ВІННИЦЯ, GREENADIERS, Б.CREW. Слід вдмітити те що на новому стадіо ми ніяк не можемо знайти собі місце, постійно змінюючи сектор. Навіть а.с.а.в. запитували нас при вході де ми сидітимемо, на що ми відповіли: «На стадіоні…». Отож, нове місце – кутовий сектор,здається було доволі не погане, як в плані акустики, так і в плані того що тебе не оточують з двох буків кузьмичі.
Початок першого тайму і звук просто неймовірний. Чесно скажу, що у мене аж мурашки по тілу пробігали. Може через те що давно не попадав на сектор, а може через те що звук дійсно був на 5+. Сектор до середини тайму не замовкав і можливо через це трохи видохся. Під час виконання гімну НИВИ, та на вихід команди підіймаються розтяги. Їх кількість зараз складає 12 штук. Маловато, але те що маємо, те маємо… Прапори не використовували, так як всі вудочки на яких вони чіплялись зламались. Теж великий мінус. Плюсом стало те, що відремонтували барабан. Також був крутий слем, який як виявилось не був останнім. Команда забиває гол і знову слем, тепер з приводу голу.
Другий тайм зноау звук на рівні, однак вже на тверду четвірку, але не те що на початку. Команда забиває в другому таймі ще два голи і знову слеми. Після третього голу запалюємо дим. Не знаю де його взяли, однак скажу що димів він хреново, зате ефекту від нього було більш ніж 100 %. Всі хто стояли в радіусі 4-5 метрів за вітром почали плакати. Не минуло це лихо і а.с.а.в., які теж стояли по вітру. Короче, всі хто не плакав від диму почали плакати від сміху, дивлячись на ридаючих акабів. Після третього голу замовкали рідко.
Кінець матчу, команда в повному складі підходить до сектора дякуючи за якісний супорт, ми ж збігаємо до них, аплодуємо і під заряд: «Пока мы едины…» проводжаємо їх в роздягальню.
З гостей, як виявилось, дійсно нікого не було.
Відмічу також адекватну поведінку А.С.А.В., які ніяк не реагували ні на дими, ні на слеми,… взагалі ні нащо. Так що в Вінниці сьогодні був дійсно футбол для фанатів.
Просмотров: 1185 | Добавил: Сколот | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 3
3 Hardcore  
0
XD... )))) smile

2 Сколот  
0
Давайте тоді вже на наступну гру веселящий газок і зарядимо: А-ах-ха-ха-ха....

1 быдлюк  
1
то и не было дымом то был газ слезоточивый


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]