Главная » 2010 » Май » 2 » Подільське дербі ON TOUR
Подільське дербі ON TOUR
14:48
Мені випала честь написати про виїзд зелено-білого двіжа, який так чи інакше відмітится в історії вінницьких супортерів, як поки що наймасовіший. Виїзд, який з географічної точки зору є найближчим, та найзручнішим. Виїзд, який з точки зору відносин між двіжами є найпринциповшим і найважливішим. 
Почну заздалегідь, вирішено було пробивати виїзд на орендованих басах. З самого початку планувалось замовити два баса і спринтер, але внаслідок не підтвердження сподівань що до кількості виїздних, від спринтера довелось відмовитись. Отже вранці дня «Х» два баса наповнились супортерами і в дорогу. Додам, що декілька чоловік поїхало машинами, пару собаками (по старинці) і ще пару добирались рейсовими басами…. Здається все не було тих хто пробивав виїзд пішки чи на велосипедах. Навіть місер К. цього разу відмовився від звичного для нього авто-стопу…
Так от для декого алко нон-стоп почався ще до посадки в баси… Для частини інших вже в самому басі, дехто просто поливав горлянку пивком, а дехто просто мінералкою. Респект останнім… По дорозі було весело – заряди, пісні,…. Водій просто в жасі. На його обличчі читається: «О, Боже… навіщо я погодився…». Завдяки хлопцям, що хлебтали пиво, доводилось зупинятись по дорозі декілька разів, що дозволило забомбити пару стінок. А як же без цього?....
Дорога не далека, так що багато яскравих подій не було… Почали під’їжати до Хмельницького. Поступила команда бинтуватись, що вже і так більша частина зробила. І тут халепа…. На під’їзді до міста нас беруть під конвой і завозять під самий вхід на стадіо. В бас зайшов якись полковник, пояснив що і до чого. Завели на сектор. Шмон – якісний, якщо так можна висловитись. Пробивали в носках і навіть в інтимних місцях. Не дозволили пронести касові стрічки. Не дозволяли взяти навіть вудочки для прапорів. І що саме гірше – воду. Але пізніше дозволили зібрати прапори і занести на трибуну. Що ще?... Ніби все. Скажу лише, що частину піро ми все ж занесли, однак запалити так і не мали змоги. Контроль був ще той, як сказав нам пізніше той самий полковник, що це все через події в Миколаєві за нашою участю, про які їм повідомили колеги.
Отже ми на секторі в складі плюс-мінус пару щей - 95. До гри ще було 45 хвилин. Наша команда якраз розминалась і ми зарядами почали її підтримувати. Ехо що відбивалось від протилежної трибуни додавало гучності і сили зарядам. До речі, фан сектор Хмелів вже за ті самі 45 хвилин до матчу вже був на своїй трибуні. А наших ультрас дома не пускають раніше ніж за 15 хвилин, не даючи змоги підготувати перф.
Вийшли команди. Опонентів не було на секторі. Лише згодом вони з’явились в проході. Почались «переклички» з ними. Потім команда пропустила швидкий гол. Ця подія, плюс несамовита спека, плюс відсутність води кардинально вплинула на шизу. Заряди що лунули були направлені на те щоб гнати команду вперед. Спочатку це ніби допомогло. Гол, слем…. Знову з’являється бажання шизіти. Але фортуна повернулась в цей день до нас, м’яко кажучи, дупою. До кінця тайму нічого особливого і не відмітити.
Перерва. Двоє наших вирішили прогулятись. Що до Н., то скажу що йому ніколи не подобалось лише спостереження за грою і супорт. Плюс підбурював алкоголь в крові. Короче, на тих двох скочило сім опонентів. Ті хто це побачив з трибуни побігли на місце пересічення, але вже було пізно. Що з С. навіть не знаю. В перерві ніби все.
 Команди виходять на другий тайм. Ми піднімаємо банер «ВІННИЦЯ – ПЕРЛИНА ПОДІЛЛЯ», сподіваючись що це допоможе команді зібратись і дати бій супернику. Але не судилось. Млява гра протягом всього тайму, за виключенням останніх хвилин, та ще й суддя був британським співаком – Елтоном, той який Джон… Супортери не мали ні сил, ні великого бажання шизіти за такої гри. Знову ж таки, за виключенням останніх хвилин, коли команда все ж проявила агресію. Нон-стоп зелено-білі був на п’ятірочку. Ще скажу про ті кляті вудочки. Скільки сил потратили щоб їх пронести, а дві з трьох зламались. 
Кінець гри. Команда повним складом підходе подякувати, дехто жестом показує що зробили все що могли.
Підіб’ю підсумок по ультра стафу. Сектор прикрашали Банер ГРІНАДЕРС, ВІННИЦЯ і прапор нашого міста. На секторі три величезних прапори в клубних кольорах. 30 % на розах, переважно грінадерс. Три слема, один з яких після голу – наймасовіший. Ніби все.
По опонентах. На секторі лише банер, який саме не було видно через незручність розміщення. Те ж саме можна сказати і про їхні заряди. Все ішло в бік від нас. Чути було лише барабан. За кількістю їх сектор був приблизно такий самий як і наш. Жодних роз і решти ультра стафу я особисто не помітив.
По закінченню матчу нас посадили в баси і вивезли під конвоєм далеко за місто. На окружній лише зупинились, щоб забрати Н.
 Дорога назад. Спочатку всі сиділи просто вбиті. Хто через те що команда програла, хто через те що так і не махнувся, хто просто з@їб@вся... Потім зупинились в якісь перді, і всім мобом ломанулись в якийсь магазинчик. Та жіночка просто @хуєл@, але ще більше вона @хуєє після переобліку… Короче затарились нарешті водою, алкоголем і хавкою і знову в дорогу. Алко треш тривав аж до Вінниці. Ті кузмічі, що приїхали своїм ходом, а поїхали з нами просто були в жасі… 
Вінниця. Дім – рідний дім. Висажуємось в центрі міста і проходимо маршем через весь центр з зарядами. Запалили пару димів. Пошизіли і врешті порозходились.
Від себе дякую всім хто пробив виїзд. До нових виїздів.
Разом ми на все спроможні – ми не переможні!
Просмотров: 1297 | Добавил: Сколот | Рейтинг: 4.3/9 |
Всего комментариев: 251 2 3 »
25 Киллер  
0
1 В1нниця рулить...
А ви подсасуєте в уголку tongue

24 Киллер  
0
Чуєш...Сука дурна...
Ви засцан1 обосри...
Хай тебе в жопу їбе вратарь з КримТеплиц1...!!!
Ви суки пизди на Вокзал1 отхватили 1 мовч1ть в уголку а то медсестра В1ницька буде вам б1тою рвати цели в срак1!!!!понял хуй?

23 Голубые кеды  
0
Вам пизда плуги=))) ущерби!

22 Хмельницьк сосать  
0
Хмельничани,відомі інет бойци!!!сцикуни ви!!!
нахуя оце пиздіти,внатуре як в сентябре так мужики,а к вам приехала детвора,ви себе верете???

21 пад'єбал бля  
0
пацталом бля))))))))))))))))Хмеле-жопольска кааліція вже підйобує сама себе на нашому сайті.Жгітє єщьо))))))))

20 Nash3915  
0
школоло.... Хмельничани дуже прошу не флудити тут.... Iнтернет войни дiло убогих...

19 права рука  
0
бля ахахахах на червоних футболках вони їхали. це шо показник чогось. треба було забінтуваця ще в віниці може легше стало

18 Голубые кеды  
0
Бля дібіли... якщо ми сцяли ти нашо ми їхали на червоних ( усі) футбах..... бля ебать піздути ви йобані=)
П.с. у нас яйця все такі більше=)))

17 В Хмельницке одни лохи  
0
А мы ебем плугом, мы ебем плугом,
и будут сотни лет ьудут без побед,
Подыхай хмельницк, Подыхай хмельницк!!!

16 В Хмельницке одни лохи  
0
На Н навалилось 3 чоловіка і почали його з землею зрівнювати(((Подумайте це по чоловічому??? Так роблят останні козли і сцикуни)))На мою думку хмельницьк засцяв і не виїхав за місто тому що після 2 сутичок в місті Вінниця він ОТГРЕБАВ ПИЗДИ!!! Але й Хмельницьких опонентів було більше ніж Вінницьких і все одно Хмельницьк засцяв!!! в цілому якщо в вас не хватає сміливості то НЕХУЙ ПІЗДЕТЬ!!! Ми вам в очередний раз показали що в Вінницьких хлопців ЯЙЦЯ більші чем в Хмельницьких!!!
___І если ты динамо самий лутший клуб___
___Тогда соси динамо три тысячи залуп___

1-10 11-20 21-25

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]