Главная » 2009 » Апрель » 19 » Виїзд у Львів на матч Карпати-2 vs НИВА
Виїзд у Львів на матч Карпати-2 vs НИВА
17:39
Зустрілись ми як і домовлялись на вокзалі о 1:00. Я прийшов перший! Може через те що дуже хотів їхати wink Після того як всі зібрались ми пішли фоткатись з новим лицьовим банером «GREENADIERS», який напередодні лише висох. До речі, нас їхало з Вінниці п’ятеро. До поїзду було ще кілька хвилин, і ми вирішили випробувати саморобний дим, на платформі….ги-и-и – жесть. Якби він ще й димів довго, то можливо б і поїзда в київському напрямку ішли з невеликою затримкою. Забігаючи, наперед скажу що спалений дим, по моєму, був найкращим.
Сіли ми в поїзд. У всіх верхні бокові місця… всі сплять. Короче, ми постояли в проході пару хвилин і лягли спати. Лише Саня з Андрієм, щось там гризли і запивали пивом. Але так як стоячи це робити «трохи» не зручно, теж скоро лягли спати. Просипався я декілька разів, то мала дитина плакала, а то якісь мадяри виходили по Тернополю і гельготіли щось там по своєму і голосно, то так не спалось через «занадто зручні» місця. Мадяри – юмористи, мать їхню. Прив’язали шлейки рюкзака Руді до шторки… кумедно було, коли він знімав його з другої полки. Остаточно піднявся, коли побачив що Руді вже немає на своєму місці, а Макс вже ходить по вагону. Всі повмивались, поснідали тим що кожен взяв, а так як набрали багато, то частина того хавчика залишилась. Після того як хавчик залишився, ми перший раз згадали, що Крава їде не з нами :)))
Львів. Зустріло нас місто гарною погодою. Ми відразу поїхали до нашого знайомого (він теж стояв на секторі) і кинули в нього свої речі. Його гуртожиток знаходиться метрів 300 від стадіону. Що прикольно на гуртожитку були наклеїні стікера двох, по ходу, польських команд. Ми приклеїли свою – «GREENadiers ON TOUR». Потім пішли гуляти по місту. Тільки вийшли, навпроти йшло два тіпа. Той що був «на моді» провів нас своїм поглядом. Ще одного потім зустріли в центрі. Але… це таке. В центрі до нас підійшло ще двоє наших – хлопець з дівчиною. Ми побували на ратуші, звідки видно все місто і звісно ж залишили там свої стікера. Потім випили пивка в «Криївці», туди не можна було не зайти. Далі пішли в музей пивоваріння, це метрів 200 від стадіо. Яке ж було моє здивування, коли я виходячи звідти побачив Краву!!! А ще більше здивувався, коли дізнався що він добирався з ВІННИЦІ ДО ЛЬВОВА АВТОСТОПОМ! Ще й умудрився заробити по дорозі 5 грн. А ще смішніше, що за них він купив води, морозиво і зважився 8))))). Нахера їсти? До матчу залишалась десь година і ми забравши свої речі пішли на стадіо, заклеюючи по дорозі все що можна стікерами.
Підійшли до стадіо. Знайшли вхід. Зайшли. Стадіон майже як наш. Тільки вхід через головну трибуну. Ми зайшли і під заряди ВІННИЧАНИ, пішли і сіли на 8 секторі, віддаючи шану традиціям! Обклеїли трошки стадіо стікерами. Здивували акаби, які підійшли до нас і запитали: «А хто грає?»… Ми почали розвішувати перфоменс. З того що ми взяли, було біло-зелене полотно, два лицьових банери – вищезгаданий «Greenadiers» і FCNV(білий хрест на зеленому фоні). Ще було три розтяги, правда ручки для двох, а також текстовик з написом «51 рік в серці», який присвячувався дню народженню команди. Ніби все….А-а-а, ще на сектор до нас підійшов один Львів’янин, друг одного з наших.
Короче на секторі нас було 10 чоловік. Шиза була на вищому рівні. Дякуючи просто афігенній акустиці, нас на протилежному боці стадіо було чути дуже класно. Після хвилин трьох матчу, вирішили стояти по торсу, бо сука ЖАРКО!!! Пробита пляшка пива, з якої фонтаном било пиво і яким нас «обільно» обливали, піддало гарячі шизі!!! Повторюсь що все було на вищому рівні. Заряжали весь матч, кілька разів лише зупинялись перепочити. Домовились заряжати майже все українською мовою і за виключенням кількох зарядів у нас це вийшло.
Акаби. Коло нас посадили пару арабів. Вони більше дивились футбол.Ми спалили два дима. Перший зовсім не димів, другий – убого. Акаби лише проявили агресію в голосі, коли Макс вискочив до поля поправити банера і на їх вимогу не хотів повертатись назад. Дякуючи за це, ми зарядили їм «Робити я не хочу….А.С.А.В.» Ноль реакції.
В кінці матчу один з них підійшов до нас, запитав коли поїзд, а потім каже…, що наші рози біло-зелені, як і у Карпат, так що все повинно бути добре :))))) Афігеть….
Взявши з собою хавчик, ми сіли в поїзд. А-а-а, Макс поміняв квитки на пізніше лишився з Кравою в Львові, щоб подивитись Динамо – ПСЖ. В поїзді почався алкомарафон. Хто ще доганявся пивом, а хто і змішував його з горілкою, яку ми не купляли, але у одного з наших «випадково» виявилась в сумці. Хтось з наших помітив в сусідньому купе мегаапасного з чЕ на грудях. Поки він спав ми йому приліпили стікер на спину:))) Здогадайтесь де воно вийшло. Так, по Терножопелю… стоянка була 3 хв, але Кузя з Кольою встигли обклеїти стікерами ряд стовбів і одне кафе! Далі було так собі… грали карти, спали,…. От вона ВІННИЦЯ. Дім, рідний дім. Дякую всім виїздним. До нових подорожей.
P.S. Мабуть найкращий перф з виїзних матчв: і касові ленти, і вітання з днюхою, нові заряди і дими, тай класно відпочили. А ще стікер для Касанова "Геть зрадника" був йому передан через головного тренера Соловєнка
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 1018 | Добавил: Сколот | Рейтинг: 5.0/4 |
Всего комментариев: 4
4 dr.killer  
0
Крава как всегда в ударе

3 kUziA  
0
Було супер.
Людикатайте виїзда за рідний клуб!!!

2 SchranZnbasser  
0
Пацаны!!!)))Спасибо за отчет и респект вам за выезд)))

1 Andrejjultras  
0
Ще раз РЕСПЕКТ тим хто пробив цей нелегкий виїзд!


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]