Главная » 2009 » Апрель » 24 » НИВА : Бастіон (Іллічівськ)
НИВА : Бастіон (Іллічівськ)
00:14
Кінець пасхального тижня приніс трагічну новину з Одеси, де в результаті зіткнення націоналістів та антифашистів від ножових поранень у серце, загинув Макс Чайка -лідер націоналістичного угруповування "Січ", його друг потрапив у реанімацію також від ножовиго поранення. ВІЧНА ПАМЯТЬ.....

МИ не змогли залишитись осторонь і відразу, як новина дійшла до Вінниці, розпочався збір коштів, що були передані рідним та близьким Макса, також був підготовлений банер із портретом Чайки і написом : "R.I.P. Макс". Цей банер був піднятий на початку першого тайму, були запалені лампадки і відбулося вшанування Макса хвилиною мовчання, після її закінчення першим зарядом став: "Патріоти не вмирають!!!"
Після цього шизіти великого настрою не було, але команда потребувала нашої підтримки. Почалась шиза, хоча порівнюючи з минулим матчем навряд це можна було назвати шизою, на секторі людей вдвічі менеш- десь 40 рил, задні ряди таке враження що прийшли у театр (голос даний вам для того щоб рвати його і цим гнати команду вперед, кузьма інколи краще заряжає!!!!). На цей матч було виготовленно два прапори розміром 1.5 на 2 метра+ був взятийще один прапор із емблемою команди, прапори майже весь матч майоріли над сектором, тіки часто ними не махали а просто тримали (якщо прапор потрапив до виших рук - не лінуйтесь помахати ним хоч хв 10, а потім якщо мало каші зїли то дайте сусіду, хай ще він трохи підкачається).
На початку другого тайму був піднятий текстовик: "А вторая машина, также пополнит семейный бюджет Паши Касанова?!" за ним пішов заряд :"Касанов - ЗРАДНИК, Касанова - ГЕТЬ!!!". Вже краще пішов італійський заряд під конфеті. Нарешті команда забила, після чого пішов слем))) Після матчу команда подякувала за підтрмку майже повним складом(вже краще, можливо скоро і до сектора будуть підходити).
З візуалки було 4 банера (серед них -новий банер ультрас фірми GREENadiers) та шість розтягів, ну ще три прапори і полотно.

Тепер не приємний момент: на цей матч мало бути піро, і ця інфа просочлась до нашої довбаної (тобто доблесної) міліції, і вже на початку матчу два беркутта підійшли на сектор і попередили про не паління, а потім в перерві побачили у нас дим і забрали - так піро і не було запалене.А.С.А.В. Як інфа просочилась не знаю, знали про неї чоловік 10, і була мабуть в неті, робим висновок : менше піздіжа в неті і довіряєм тіки тому, в кому точно впевнений.
Приємно що в общак нарешті поздавали і деякі нові люди, а то раніше за свої гроші перф організовували 6-8 чоловік, але всеодно грошей хватає з трудом щоб органзувати перф на матч з Черкасами, тому прошу не залишатись осторонь ультрас двіжа на секторі і допомагати як фінансово так і у підготовці власне самого перфа.
ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ НА СЕКТОРІ - ПОРА ВЖЕ ШИЗІТИ НАПОВНУ!!!!!
ВІННИЧАНИ ВПЕРЕД!!!!!

Просмотров: 970 | Добавил: kUziA | Рейтинг: 5.0/3 |
Всего комментариев: 3
3 SchranZnbasser  
0
упс...понял))

2 Andrejjultras  
0
І ще одне...Розтяжки треба тримати під час виконання якоїсь пісні а не весь тайм,як це було в останньому матчі

1 fcuk  
0
Мужики всё будет Чикаго..Я Буду....Строить..Ну мне нужна ваща поддержка


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]