Главная » 2009 » Май » 3 » НИВА : Дніпро (Черкаси)
НИВА : Дніпро (Черкаси)
14:30
Наші предки словяни спочатку жили окремо різними племенами, але при нападі норманів вони обєднались перед спільним ворогом, так і утворилась могутня держава - КИЇВСЬКА РУСЬ. Саме спільний ворог допоміг зрозуміти, що "Пока мы едины - мы не победимы!!!", щось схоже відбулось і учора на матчі, але усе попорядку....
НА цей матч GREENadiers підготували перф у вигляді невиликих біло-зелених прапорів у кількоссті 40 штук, які були роздані на сектор перед матчем, планувалось таким чином на вихід команд утворити біло-зелене море разом із розтягами і трьома великими прапорами, що були виготовлені раніше, проте в результаті того що не всі встигли на початок матчу задумка не була виконана на всі 100. (НУ НЕ ВЖЕ ТАК ВАЖКО ПРИЙТИ ЗА ХВИЛИН 15-20 ДО ПОЧАТКУ МАТЧУ???? Пиво можна і після матчу попити).
Гості прибули у складі 30 чоловік. з візуалки в них був помічений лише один банер. що був розтягнутий лише на кілька хвилин у другому таймі.
Почався матч і бажання заглушити опонентів було як у господарів так і гостей, тому викладались наповну і ті, і ті. Саме тут спрацював фактор спільного ворога і на 8 сектор переходе аквивна кузьма з 2 та 14 секторів, таким чином кількість тєл на 8 секторі досягає сотні, а може й більше. Після цього голосова перевага господарів настільки відчувалась, що гості після марних спроб заглушити нас своїми зарядами, зрозуміли, що це утопія і вдругому таймі майже не заряжали, принаймні я їх зарядів не чув.
 
Після матчу команда оцінивши важливість протистояння, а також ту підтримку яку їй надав 8 сектор всім складом подякувала.
Матч закінчився, але події ще не закінчились. 8 сектор майже в повному складі пішов "поспілкуватись" із гостями, по дорозі до нас приєднались ще кузьмічі, і поки ми дійшли до виходу через який акаби виводили гостей, нас назбиралось більше сотні мабуть, проте гостей обступили акаби, погрузили в маршрутку і повезли, а куди - хтось кринкнв :"НА вокзал" і всі ринули на вокзал, по дорозі до вокзалу були покарані гопи, що як завжди почали розмову "Ссишиш, ти шо гониш", а закіничив розмову вінницький ультрас, який любязно положив гопа на асфальт)))
Біля вокзалу поки чекали гостей, яких в результаті так і не до чекались, підїхали мусора на двох бобрах і повязали кількох наших. але хлопці були відвойовані в акабів.
Після того ще довго гуляли вінницькі супортери по місту, можна згадати слем біля памятника Коцюбинському із запаленим димом, заряди в тролейбусі і багато іншого...
ШИЗА СПРАВДІ БУЛА КРУТА!!!
ЛЮДИ ПРИХОДЬТЕ НА 8 СЕКТОР - "ПОКА МЫ ЕДИНЫ - МЫ НЕ ПОБЕДИМЫ!!!!"
Просмотров: 1770 | Добавил: kUziA | Рейтинг: 4.4/10 |
Всего комментариев: 10
10 CherkassyFighter)  
0
Нет...не у всех остались целые зубы.))))ГыГы

9 ArtemyTroyetsky  
0
ее,а тут є хто живий???оО hello hello

7 addolff  
0
Хотелось бы что на каждый матч собиралось столько людей....
Респект Юре за отвоеваный Банер....

6 Убиватель))  
-2
Винница как всегда лошится))

Собрали кузьмичей))Кросавчеги))


8 ArtemyTroyetsky  
0
нюхай лось!!це у вас одна кузьмота!!!а в нас норм козаки!!! tongue angry [color=green]

5 Сколот  
0
Повір, наступного разу буде ще краще. Адже це дербі....

4 Direc  
1
так цей матч був ярким.. я сам з 2-го сектора.. но мені на 8-ому секторі більше сподобалось...... у вас атмосфера інша...краща........

3 fcuk  
1
Да рупорт нужен 100 пудово...А то я охринел кричать что бы меня слышно было...У кого есть фото заливайте....

2 kUziA  
2
А ще вчером прогулювались в парку і тут згадали, що ми пропустили євреський шабат sob
І тут нам була послана деяка розрада: біля нас йшов явно виражений жид (ой ми ж толерантні - йшов єврей)))))
Вілразу пролунав заряд: "Жовто-блакитні наші прапори.....ВСІХ жидів на ножі" roll

1 Сколот  
1
Так шиза було пристойна. По звуку, напевне кращий матч сезону... та що сезону, історії вінницького футболу. Що правда через присутність деяких людей вперше, нормально звучали лише прості заряди. А так.... все ок. Я думаю, що якщо така кількість супортерів буде ходити постійно без рупорта нам не обійтись. Інакше це буде тупий гул. І ще було два крутих, на мою думку, слема і по кількості учасників і по якості, щоправда у всіх лишились цілими зуби wink


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]