Главная » 2009 » Май » 29 » НИВА : Буковина (Чернівці)
НИВА : Буковина (Чернівці)
15:22
НА даний матч перфу не готувалось, у звязку з тим, що більша частина общака пішла на придбання рупора (необхідність в якому виникла після того, як наша кількість перевалила за сотню), решту зібраних грошей використали для виготовлення двох нових розтягів (один спеціально для А.С.А.В., які останні матчі все більше проявляють свою "любов" до нас). Було вирішено вішати біло-зелене полотно вже на сусідньому секторі, а самим спуститись в низ нашого - 8 сектору, через те, що кількість суппортерів з кожним матчем все росте і меншає місця для шизи)))
Так і зробили: повісили полотно, вивісили банера, построїли ряди (нарешті дисципліна хоч якась) підняли прапори і почали шизіти. Шиза досить непогана, але без опонентів не так весело, тому як не старались суппортери ФКНВ, та все ж ту шизу, що була на Дербі, нам не вдалось повторити. З візуалки як завжди - лицеві банера, 8 розтягів (серед яких 2 нових), прапори (зявився ще один досить великий завдяки новачкам на секторі).
На початку першого тайму були запущенні касові ленти, а на початку другого - відбулося привітання одного з Гринадерів з днюхою (підняли спеціально виготовлений банер під спів усім сектором : "Нappy birthday dear Ruddy").
Кількість суппортекрів цього матчу на секторі було близько 100, після матчу з Тернополем беркут, мабуть, ще не скоро покине наш сектор (особисто я нарахував 8 беркутят біля 8 сектору).
Ще можна згадати танці з гопами, які насмілились образити наших карлів, за що, я думаю, дуже жалкували вже після матчу)))
Команда порадувала забитим голом на останній додані хвилині, а також своєю подякою ультрас трибуні. Особливо, я б відзначив Драгана, що забив гол, та після матчу виразним жестом до нас показав, що НИВА в його серці, так само як і у наших!!!
Всім дякую за шизу і нагадую, що в цьому сезоні залишилось ще два матчі: домашка і виїзд, давайте пошизіємо на цих матчах РАЗОМ!!!!
Просмотров: 955 | Добавил: kUziA | Рейтинг: 5.0/3 |
Всего комментариев: 8
8 Сколот  
0
В плані фільмів про ОФ мені сподобався більше ФАБРИКА ФУТБОЛА

7 fcuk  
0
Нет, а чё за фильм???
Никогда не слышал...
Парни вы слышали об этом фильме...
Фанат : Конечно смотрели...Гавно полное

6 фанат  
0
кто-то смотрел фильм "Хулиганы зелёной улицы"?

5 fcuk  
0
Да у нас..

4 Ruddy  
0
так він же здається у нас вчиться, чи ні?

3 fcuk  
0
Хм.... так они были на матче..Правда один чел...и тот не постеснялся поддержать команду...КРАСАВА!

2 Ruddy  
0
та ладно, якби приїхало четверо чернівчан вам би легше стало? не виїзні вони, так що це не виправдовування середній шизі...

1 Сколот  
0
Погоджуюсь, що за наявності на стадіоні опонентів, шиза в 2 рази краща. Це було і з Черкасами і з Тернополем.
А на рахунок кількості. По приблизним підрахункам по фотці, було приблизно 135 щей.


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]