Главная » 2009 » Июль » 11 » Виїзд в КозЛятин
Виїзд в КозЛятин
23:57
Сезон 08/09 неофіційно розпочався. Хоч поки ми ще не знаємо календару і взагалі формату 2 ліги, бо грьобане ПФЛ вже другий тиждень не може провести жеребкування, проте ми знаємо що у нас буде команда - і це ГОЛОВНЕ!!! Інше питання яка команад, які цілі будуть стояти і як вони будуть досягатись, звичайно хотілося б стабільності, щоб тренер не змінювався два рази на рік, щоб склад команди не оновлювався на 70 %, щоб керівництво не найо... Проте, повторюсь ще раз, головне, що є команда, що є за кого шизіти, що є за кого виїзда катати, а решта будем вірит прийде...
Виїзду в КозЛятин передував товарняк вдома з Арсом (БЦ), вприниципі нічого особливого нема розповідати: на секторі 30-40 чол, тренуємо нові пісні та заряди, а родзинкою матчу став глум з лайцмена на прикінці матчу)))))
Коли за день до виїзду, дізнався що буде товарняк за 80 км від Вінниці, відразу почав визвонювати вінницьких суппортерів, і .... літо....багато хто не в місті, інші на роботах...короче почав вже думати, що виїзд пробють лічені люди. Яке ж було моє здивування, коли на вокзалі я нарахував 18 суппортерів (потім своїм ходом черговий виїзд пробив К-а, щось він цураєтсья з нами їздити)))) Хтось скаже, що кількість невелика для такої відстані, але якщо врахувати, що в минулому сезоні наймасвовіший виїзд - це був виїзд у кількості 13 чол, то тоді вже можна зрозуміти мою радість)))
Добирались собакою, хтось проїхав на халяву, хтось брав квиток, а хтось як наприклад я витратив на дорогу 1 грн, собака - це завжди весело, хто їздив - зрозуміє)))
Прибули в Козятин за 3 години до матчу, відразу знайшли стаідон, пішли вход балони і бетонні стіни Козятина вже виглядали так як треба)))
Повісили банера, построїлись і почалось....
Шиза досить непогана, суппортери викладались на повну неначе це був не товарняк, а дуже важливй і принциповий матч, навіть пропущений гол на почтаку матчу не зміг зламати нас, і ми гнали команду вперед, яка показала характер і на останніх хвилинах вирвала перемогу 1:2.
Потренувались заряжати нові заряди, які пішли просто супер, вже не дочекаюсь коли в офіційних матчах будемо ними підтримувати команду.
Місцеві аборигени нічим не вразили, була помічена лише одна тряпка, яку вивісили діти. Ну ще можна згадати про пяного кузьміча, який дуже "сміливо" щось нам кричав та махав руками, а після матчу десь різко пропав, бидло нажаль всюди зустрічається....
Після матчу провели команду, ставиши по обидва боки дороги, по якій їхав їх бас, і поплескавши в долоні, хлопці відповіли із вікон (і їм , і нам приємно).
По дорозі до вокзалу займались художньою самодіяльністю: співали та малювали стіни))))
НА вокзалі дізнались щоб собак на Вінницю вже немає, почали шукати бас - безрезультатно, та щей працівники вокзалу дають різну інфу щодо поїздів, було вирішено: хто візьме квиток, той ...... Короче вирішили вписуватись так)))
Пробули на вокзалі години дві, пкои прийшов поїзд що йшов на Вінницю, та щей люксовий поїзд - фірмовий, скоросний, короче якраз для нас))) Респект Юрі, що не проводить жодного виїзду без того щоб когось не розвести, цього разу його жертвою стала провідниця, якій було повідомленно, що нас 19 ,вже коли останні суппортери запригували у вагон, робітниця Укрзаілзниці, ще довго не могла відійти, і обіцяла нас у Вінниці не випускати, якщо ми не доплатимо і якщо будем бушувати, та ми вже були у поїзді, який мчався до Вінниці, і по дорозі не було зупинок (дорога швидка і весела - 9 чоловік у тамборі, решта у вагоні в проході). не знаю що там було у вагоні, знаю що в тамборі було обливання водою, згадавши про купала, що минув, були прижки всім тамбором....було весело))))))))))))))))))))
У Вінницю прибули близько першої ночі, і відразу нічне місто почуло наші співи. Виїзд удався, дякую усім виїздюкам!!!!!!!!! До нових виїздів!!!!!!!!!!!! ВІННИЧАНИ ВПЕРЕД!!!!!!!!!!!!!!!!
Просмотров: 1008 | Добавил: kUziA | Рейтинг: 5.0/4 |
Всего комментариев: 8
8 Дениска88  
0
аа самае смешное была када я подпрыгнул в тамбаре и ебанулся галавой обстенку((( хны хны

7 Макс (m2x)  
0
Веселий виїзд :)

6 Оникс  
0
Ще був прапор України, банера "Вінниця", "FCNV", "Greenadiers", та велике біло-зелене полотно

5 Бусинка  
0
гг)було круто))))
я не шкодую)

4 Дениска88  
0
ыы с вадичькай я там играйсля ой я описявся)))))))када етат грёбаный бомж фотки закинит хачу пасматреть!

3 К-а  
0
Відповім чого сам добрався,просто треба поїхали в село,7-го узнав що буде матч в Козятині,вирішив що полюбоиу треба попасти...Поїхав в Калинівку,а потім маршруткою в Козятин...А в Обухов добрався сам тому що проспав:)От такі от справи.Виїзд дуже сподобався!

2 Я  
0
в тамборі було круче =-)нас там "скрита камера" знімала і не всі про неї знали))

1 Сколот  
0
Класно... Респект всім хто пробив виїзд. Я нажаль через ряд речей, що наклались одна на одну так і не підтримав команду cry Думаю пізніше все складеться ОК.
В новому сезоні хочу побажати, щоб хоча б такий моб їздив на виїзди smile


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]