Главная » 2009 » Август » 16 » НИВА vs Карпати-2 (Львів)
НИВА vs Карпати-2 (Львів)
10:24
15 серпня 2009 рік.

Матч між нашою Нивою і львівськими Карпатами, перш за все мав відзначитись акцією, в якій вінницькі хулз і ультрас протестували проти дій а.с.а.в. і за одно дирекції стадіона. На попередньому матчі було влаштовано майже англійські лещата для місцевої торсиди. Шмон при вході на стадіо і мегашмон при вході на сектор, плюс вибірково на секторі, так як були люди, які проходили на сектор не через вхід, а з сусідніх секторів. Як наслідок, знайдено N-ну кількість піро, яку планувалось спалити і прийом хлопців у найближчий – райвідділок, потім експертиза на небезпечність, суд,…. Короче, селітру прирівнюють до тротилу! Знову біля сектору кінологи. Тих два брата-долбо… близнюка зі своїми вівчарками, що вже не раз охороняли наш «концсектор», на мій погляд – найнеадекватніші а.с.а.в. з тих що я бачив, які самі є ще тими траблмейкерами. На матчі з Карпатами, один з них був знову присутній, але вже без своєї чотирилапої половинки!.. І третє про попередній матч, хлопців хотіли приймати навіть за слем. Короче все накипіло, вирішили провести акцію «Проти сучасного футболу» (against modern football).
На матч всі зібрались в заздалегідь запланованому місці. Знову мало людей, якщо порівнювати з кінцем сезону, але надіюсь що все через пору відпусток, морів і курортів...Вирушили до стадіо, трохи потусувались вже безпосередньо біля нього. Зайшли, сіли з кузьмою… Дехто навіть взяв з собою зернята, щоб остаточно злитися з овочами. Згідно плану акції сектор мав бути порожнім. Майже так і було, лише пару карланів, у яких мабуть не має дома і-нету, декілька хвилин сиділи на секторі. Яким же було розчарування а.с.а.в., коли їм не вдалось облапати десь півсотні чоловіків при вході на сектор… вони не знали куди себе діти. На 10 хвилині матчу на секторі було вивішано банер 2х3, на якому зелений фан сидів за гратами, на гратах зав’язана зелено-біла роза і натпис «А ми в РАЙвідділку», все це доповнювало пустий сектор. Слід відмітити те, що нарешті команда порадувала нас грою. Після першого тайму рахунок був 3:0 на нашу користь. Як же хотілось в цей момент шизіти на секторі. Другий тайм розпочався знову з атак Ниви і забігаючи на перед скажу, що до часу «Х» рахунок вже був 6:0. Же-е-есть…

Отже час «Х». В запланований час ми зібрались на центральному вході на стадіон. Це була 65 хв. матчу. Під пісню «Фанат – хозяин стадиона…» (Наши ультрас) організованим мобом пішли до нашого сектору. А.с.а.в. почали збігатись до нього занадто пізно і не встигли провести шпон. Ми зайшли, построїлись,…. Понеслось. Заряджали те що не стосувалось підтримки команди, за виключенням заряду «Вінничани» і гімну команди. Жодних банерів, лише розтяжка «Проти сучасного футболу», яку ми повісили на парапет. Шиза на трійку з мінусом. Списали все на те, що багато хто був з пов’язками, хто в ніндзях через можливі трабли з-за паління піро. Забув написати що десь на хвилині 60-ій, по стадіо оголосили про заборону палити, так як перед цим клуб оштрафували на 1000 грн. Хіба ж піро-шоу не варте таких грошей? Для клубу це – копійки. Отже знову до шизи. Ми пронесли на стадіо трохи піро – стробоскопи, фєра. Після нашої появи на секторі до нас підбіг якись представник клубу, чи то хтось зі стадіо і попросив не палити дим і фаєри, а решту можна… Ги-ги… Ми якраз перед цим збирались спалити стробоскопи. Почувши таке, вже без всякого паліва розставили їх і під «Італію» запалили. Виглядало круто… 4 строби що спочатку горіли на землі, потім їх взяли вруки, під нон-стоп заряд. Тих хвилин 20, що ми були на секторі пролетіли швидко. Фінальний свисток. Команда повним складом підходе і дякує за підтримку, остаточний рахунок матчу 7-1. Це у них стало хорошою звичкою.

  Ми ж виходимо з сектору знову строїмось і під запалені фаєри і пісню «Фанат – хозяин стадиона…» ідемо маршем по місту.

На мою думку, все пройшло нормально. Акція вдалась, зважаючи на те, що нам офіційно дозволили палити деякі види піро. Плюс було зроблено висновки, про реальних супортерів. Адже намічались трабли з а.с.а.в., відповідно прийшли ті хто цим займається бо без цього не може, а не через те що це модно. Буде проведено чистку наших рядів.
Просмотров: 967 | Добавил: Сколот | Рейтинг: 5.0/4 |
Всего комментариев: 8
7 Вурхис))  
0
и меня наверно делейтнете за то шо не подошел на сектор??)))и кузю))и зенита...))))))

8 Ultras_fcnv  
0
2 Вурхис
Ты дебил недоразвитый !

6 Terry  
-1
Яким чином???

5 Yuretsky  
0
Буде проведено чистку наших рядів

Давно пора!


4 Сколот  
0
Зеніт, було троє гостей..... зі мнорю ще був чувак зі Львову. Точніше з Ужгорода, але він вчиться у Львові. З нами стояв навіть на виїзді у Львові. Вчора гостював в Вінниці. Був з нами на секторі, підтримав акцію... smile

3 kUziA  
0
БЛІН, Я УБОГИЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((( sad
ТАКИЙ мАТЧ ПРОПУСТИВ((((((((((((((((((
ГАНЬБА МЕНІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 Zenit  
0
Буде тур-буде фішка wink
Было замечено двое гостей...

1 fcuk  
0
Мужик а в распираторах в натуре очень тяжило...Реально кто не пробывал попробуйте...Можно ахуеть
Отчёт супер


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]