Главная » 2010 » Июнь » 29 » 28.06.2010 Виїзд на стик з Кременем (м. Макарів Київської області)
28.06.2010 Виїзд на стик з Кременем (м. Макарів Київської області)
13:22
З моїх небагатьох виїздів, цей був самим без даховим. Зі мною погодяться, я думаю, навіть ті хто пробив набагато більше виїздів. Було майже все…. 
Зустрілись як і планували в зазначеному місці о 10-00. Точніше, почали підтягуватись з 10-00. О, забув…Відмічу, цілий ранок надзвонював спортивний директор клубу і хотів щоб йому сказали номера автобусів на яких ми їхатимемо, бо від нього вимагають цю інфу. Звісно ж йому ніхто нічого не сказав, але забігаючи наперед, скажу що це лише відклало на пізніше майбутні події. Повертаюсь до самого виїзду. Погода - гарна, настрій – с упер, всі чекають лише перемоги і веселих подій під час виїзду. Кузьма, яка захотіла їхати разом з нами почала бухати ще до посадки в автобуси. Дехто з наших втамував спрагу бокалом пива.
11-15 будуємо ряди, щоб порахувати кількість і з зарядами вирушаємо до автобусів. Приходимо і бачимо що біля автобусів вже крутяться акаби, кузьма незважаючи ні на що грузиться в один з басів і продовжує бухати… Але як виявилось, це було не довго. Працівники ДАІ позбавили виявили значні порушення в документах водіїв автобусів. У одного чомусь забрали ліцензію, зібрались їхати іншим басом…. Але потім начальнику! Підкреслюю, НАЧАЛЬНИКУ ДІАГНОСТИЧНОЇ ЛАБОРАТОРІЇ, щось не сподобалось у технічному талоні іншого водія і він був вилучений також. Короче ми стали свідками історії, бо закони писались в нашій присутності!!! Далі пішли вмовляння і спроби надушити на патріотичні почуття вінничанина. Але виявилось що він не вінничанин, а звичайне ГІВНО і родом він з ДУПИ!!! Ще були ідеї по іншому пояснити нашу ситуацію, але не стали так як ще не втратили надій потрапити на матч.
А, ще забув сказати, що такий ретельний огляд автотранспорту пов’язаний з тим, що ми начеб то їдемо в Київ, а там якісь демонстрації.
12-30, приблизно. Автобуси вирушають в Обл. ДАІ і кажуть, що зараз все вирішать і ми поїдемо як і планували. Ми погоджуємось, так як вже отримали інфу, що залізницею вже не доберемось, принаймні вчасно. Деякий час пробиваємо пару варіантів, заходимо в міський автопарк. Але скрізь нічого точно ніхто не каже.
13-00, знову ж таки приблизно. Баси повертаються до місця зустрічі. Кажуть що отримали дозвіл на перевезення. Ми швиденько грузимось в баси і нарешті їдемо. У всіх неймовірна радість. Що нарешті ми сіли, нарешті вирушили. По часу встигаємо на початок матчу. Все іде нормально. Почала навіть наливатись оковита. Але при під’їзді вже до Калинівки Вінницької області ( по дорозі зустріли ще 2 міста з такою ж назвою) водіям дзвонить той таки начальник з дупи і повідомляє, що якщо вони не повернуться, то він забере у них і права і ліцензію. Водії змушені знову розвернути баси в бік Вінниці.
Двоє з наших, звикших до їзди на виїзди автостопом К. і ЯЮ., що піддався на його вмовляння виходять з басів і продовжують добиратись вищезгаданим способом.
Наші два баси повертаються. Дехто каже, та за@б@ло все і з зіпсованим настроєм іде до дому. Дехто не знає що робити далі, а дехто продовжує пробивати можливі варіанти – респект останнім.
Короче, хтось видзвонює якогось знайомого і за пару хвилин під’їжжає два «Спрінтера», ми сідаємо. Причому так вийшло що люди сідали в різних частинах міста, тому за містом ми зустрілись і розподілили порівну кількість пасажирів. Вийшло рівно два буси тих хто залишився. Все… їдемо….. Віва….Час – 15-04. Зізвонились і домовились терпіти навіть якщо захочеться в туалет. Розказали водію всю ту історію… Він сказав нам як себе вести, коли будуть ДАІ і що ми взагалі на весілля їдемо. Смішно навіть в шортах, спортивних штанах, джинсах, жодної краватки і решти стафу що характерні для такого дійства. Ще було прикольно, що ніхто, навіть водії не знали де саме той Макарів знаходиться. Хочу подякувати нашим водіям… Хлопці мабуть менше 120 -140 не їхали по трасі, розуміючи всю важливість матчу. От вони справжні патріоти нашого міста. Доречі, прикольно було чути від нього, що ви якщо хочете то бухайте, співайте, тільки не свиняче smile Але витративши купу нервів ніхто не хотів пити, лише зарядили пару зарядів. В т.ч.: «Мусора сочать!» і «Робити я не хочу...».
Ну, про дорогу до Макарова нічого більше цікавого не розкажу. І от він Макарівській район, а от і сам Макарів. Заїжаємо на першу ж заправку в місті, питаємо дороги до стадіону. Через 5 хвилин вже бачимо обриси трибун. Вилітаємо просто з бусів, вже пройшло хвилин 15 матчу, Нива виграє 1-0. Неймовірна радість. А.С.А.В. коли нас побачили не знали що їм робити… їм мабуть повідомили, що баси повернулись в Вінницю. Але як писали колись кроти: «Вот вам нете х@й в томате…» Нас відправляють на трибуну протилежну супортерам Кременя. На вхід куди нас відправили прибігає десятка два космонавтів, плюс ще з десяток сірих. Будують коридор і облапують як останню шльондру. В самих інтимних місцях, навіть smile Короче не дозволили навіть воду проносити.
Зайшли на сектор. Розвішали банери і вперед. Відмічу що з банерів були GREENadiers i FCNV, був ще банер Вінниця, але зважаючи на кількість місця що займали супортери вирішили не вішати, бо він би був збоку. Заряди майже нон стоп. От тільки було пару кузьмичів, які тільки збивали і заважали шизіти на повну. Після профілактичної бесіди, останні замовкли. Але звук не по кількості, все рівно. Нива забиває другий гол. Слем ще той, нічого з піро не палиться, так як космонавти стоять по периметру сектора на відстані 1-2 метрів один від одного. Заряди починають лунати голосніше. Слід відмітити перекличку з супортерами Кременя: «Слава Україні!», «Слава Nації!». На початок другого тайму ми піднімаємо текстовик «НАША МЕТА 1 ЛІГА», довжиною з наш сектор. По моєму, виглядало класно, так як по висоті він зайняв майже пів сектора. В кінці матчу обидва двіжі піднімають текстовики однакового змісту, але різного виконання з подякою за неймовірний сезон.
Свисток арбітра. Ми в 1-ій лізі. Команда усім складом підійшла до сектору, подякувала за супорт. Козьбан навіть підбіг і потиснув усім руки.
Відмічу ще А.С.А.В., цілий матч нас знімали на камеру і фотографували саме представники цієї структури. Нас нікуди не пускали з сектору, навіть в туалет. Звісно ж не пускали і на доріжки сфоткати сектор. Тому шановні представники органів внутрішніх справ, у вас мають бути гарні фотки і відео з сектору. Пришліть комусь із амінів на мило, якщо не важко.
От і все… Наші буси підганяють аж під сектор загружають нас всередину і під конвоєм вивозять аж хз куди, але далеко. Як пояснили нам, це все ще через події в Миколаєві. До нас в баси вписують ще два броварчанина. Жаль що лише в Вінниці нам сказали що один з них - відомий і-нет воїн http://vkontakte.ru/id15732564.

Про підтримку суперника. На секторі на око десь 30 щей. Два банера: W.C.F. і КРЕМІНЬ. Виглядали не погано. Гарно побудовані ряди, заряди лунали весь матч не зважаючи на результат, який демонструвала їх команда. В переважної більшості рози.Звук середній. До нас чути було що щось заряджають, але не чути що саме. Далось в знаки відстань і мабуть кількість.

ВСЕ. СЕЗОН ЗАКІНЧИВСЯ. НА МІЙ ПОГЛЯД ДОСИТЬ НЕ ПОГАНО. СРІБНІ МЕДАЛІ ЧЕМПІОНАТУ, ВИХІД ДО ПЕРШОЇ ЛІГИ ЧЕРЕЗ СТИКОВИЙ МАТЧ, ВИГРАШ КУБКУ ЛІГИ.
ЗАКІНЧИЛОСЬ НАШЕ ПЕРЕБУВАННЯ В СКЛАДІ 2-Ї ЛІГИ. НАДІЄМОСЬ НЕ СКОРО ПОВЕРНЕМОСЬ.
ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ В НОВОМУ СЕЗОНІ І У НОВІЙ ЛІЗІ.

Просмотров: 2011 | Добавил: Сколот | Рейтинг: 5.0/7 |
Всего комментариев: 2
2 Сколот  
0
Ага... от забув написати про зустріч.
Мусив піти трохи раніше. Заряди чув аж біля Петроцентру :)))) tongue

1 kUziA  
0
НУ трохи додам ще від себе.
Перш за все ДЯКУЮ ВЕЛИЧЕЗНЕ ВОДІЯМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Акабів справді було стільки, що в нас на домашках менше на всьому стадіо.
Причому біля суппортерів Кремня стояло около 3-4, а біля насрил з 10 у повній амуніції + мусора вищих чинів, майори, полковник і т.д. Останній до речі і сказав в кінці матчу, що про нас ходить вже слава....
Як на мене суппортерів Кремня не було 30 чол, максимум 15. але шизіли вони не погано.
НА матчі багато кузьми з Вінниці, приємно було коли по дорозі додому зупинились купити пива, води... і до магазину підїхало ще кілька машинз кузьмою, які були на розах, машина була прикрашена також розами Ниви, по дорозі потім ще обганаляи такі машин, вітали один одного, короче БУЛО КРУТО, такого я ще на виїздах НИВИ не бачив.
Ну і ще слід відмітити зустріч команди у Вінниці. Дякуючи швидкій їзді водіїв, ми приїхали у Вінницю на 1-2 години раніше від команди, підтянулись ще люди, яких на виїзді не було і нас зібралось чоловік 50, а може більше, і такою кілкьістю зустріли команду яка вийшла в 1 лігу. При зустрічі попалили трохи піро, яке не змогли запалити на матчі. Задиміли так, що гравці в диму просто губились і не знали куди йти, був спалений вроцлав і кілька стробів. Короче вийшло справді СУПЕР!!!
УСІМ ДЯКУЮ ЗА ВИЇЗД, ДЯКУЮ ЩО НЕ ЗДАЛИЛИСЬ І ВСЕ Ж ВИЇХАЛИ!!!!!!!!!


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]