Главная » 2010 » Июнь » 8 » ФІНАЛ КУБКА ЛІГИ!!!
ФІНАЛ КУБКА ЛІГИ!!!
22:56
З усіх моїх 17 виїздів - цей був самий ЗАЧЬОТНИЙ!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Перший розіграш кубка ліги і ми в фіналі. Пропустиш такий історичний момент і потім все життя жалітимеш. Історію треба творити самому, а не стояти осторонь і лише спостерігати. І в неділю справді відбувся історичний момент і як приємно, що ми там були не простими спостерігачами. КУБОК НАШ ОЛЕ ОЛЕ….
Фінал в Олександрії, для кузьми Горняка це менше 100 км, а для нас це більше 300 км і около 7 годин дороги в басі. Дуже надіялись що збереться людей на два баси, та к-сть виїздюків дещо засмутила – ледве один бас зібрався і це з кузьмою(((
Зібралоь о 8 ранку на Локо 38 виїздюків, левова частка яких складали суппортери, трохи кузьми. Погрузились в бас, привітались з водієм, який дуже просив нас культурно вести себе в басі і мракобєсити тіки на стадіо, всі його уважно вислухали і…..ну про це трохи згодом.
Виїжджали з Вінниці під пісні і заряді, кузьма спочатку була шокована, далі по трохи адаптувалась. Спочтаку було пиво))) Пивом пригостив весь бас наш іменник, якого ще раз ВІТАЮ ЗІ СВЯТОМ!!!! Дорога як завжди весела, зупинялись тільки для того, щоб відлити і поповнити запаси пива, і цим вже почали задовбувати водія. Їхати довелось досить таки довго – 7 годин і останні хвилини в басі тянулись дуже довго, багатьом виїздюкам вже просто заїпалось сидіти… Перед Олександрією зупинились в якомусь селі біля магазинів, там нас ще не скоро забудуь, сказавши що ми самі себе позоримо))))
Ну ось нарешті Олександрія. Перед стадіоном зустрічаєм наш моб, що в кількості 11 чол вже з ранку гуляли та розмальовували місто. Про пригоди хлопців які приїхали ранком писати не буду, нехай самі напишуть, щоб не пропиздітись….
До матчу була ще година, тому вирішили прогулятись, «поспілкуватись» з олександрійськими хлопцями, що нам обіцяли «теплу» зустріч. Проходивши біля стадіо нас спалило два акаби, які почали нас супроводжувати. Оббігали всеь парк, центр, пробували відірватись від акабів, але останні не відставали. Опонентів так і не знайшли, а акабів поповнилось до рил 10, які витянувши дубінки перехопили наш моб. Хлопці швидко поскидали бинти, капи. Вже була думка, що будуть прйимати. ТА акаби лише повели нас до стадіо. По дорозі до якого йшли з зарядами і співами.
Перед сектором гарний шмон, сірі не соромляться обмацувати всі частини тіла. АСАВ пообіцяли що за матюк чи піро виведуть нас за стадіо. Розвісили банера, построїлись і понеслось….
Почалось все з касових лент. Шиза в першому таймі на 3 з плюсом. Крім нашого сектору був ще сектор комсомольської кузьми і Олександрії, які не понятно за кого шизіли на матчі (то спочатку харьки на кубку України то тепер Олександрія – неадекват повний). Біля сектору намалювалось кілька чол. на апасних щах, наші хули пішли поговорити. На пропозицію забитись олександріївці поморозились, що у них нема состава, що не знають телефон топа іт.д. і т. п. Погрози про те що нам ПИЗДА виявились простим піздіжом. Все ж сказали, що спробують за матч зібрати состав, та після матчу знову був мороз…. Олександрія лише відзначилась мегапасною акцією: в сторону комсомольскої кузьми пролунав заряд «Тупорилая деревня». Про шизу в першому таймі нема що говорити – нічого особоивого.

Другий тайм – шиза на всі 5 з плюсом. Сектор завівся, і поповнився суппортерами, які в першому таймі більше спілкувались з опонентами ніж шизіли. Кузьма горянка, яка в першому таймі ще щось там кричала, в другому мовчала. ШИЗА справжня почалась, коли хлопці принесли води і замість того шоб пити пішло обливання, а далі неймовірний НОН СТОП. На ура пішов заряд «Кубок наш оле оле» після 2 голу, коли стало ясно, що сьогодні НИВА кубок не віддасть. Як завжди круті заряди Аіда, Ламбада, Греція. Команда забитими голами ще більше заводила сектор. Кульмінацією шизи став дим, який запалили на останніх хвилинах, і який був справді зачьотним. Акаби лише мовчки спостерігали, а кузьма із сусіднього сектору вйобували як пацюки з тонучого корабля. 

 Ось він свисток і МИ ВОЛОДАРІ КУБКА ЛІГИ!!!!!!!!!!!!!!! 
Команда в повному складі підходе до сектора, жме нам руки і дякує за підтримку, ми їм дякуємо за перемогу. Далі нагородження, фотографування з кубком І НЕЙМОВІРНА ЕЙФОРІЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Потім погрузка в бас. Відїхавши від Оександрії зупиняємось біля магазину і просто виносимо його, за дещо заплати, а дещо взяли в презент)))) Потім алкотреш всім басом, навіть кузьма підключилась. Тріумфальні пісні і танці АААААААААА КАЙФ!!!!!!!!!!!!
Потім довели водія до того, що він заблукав в Кіровограді і ми там намотали кілька кругів. Потім були нерви у водія і крик, що ми не вмієм себе вести і що він нас більше хрен куди повезе. Ми всі дуже «засмутились» і продовжили свої пісні!!!!!!!!!!
Потім знову довга дорога, під час якоїсь хтось відразу відрубився, хтось обмінювався враженнями, хтось ригав, хтось просто гнав!!!!!!! В кінці правда всіх вирубило. І ось 4-5 ранку і ми у ВІННИЦІ!!!!!!!!!!!! Частина самих стійких пішли на Хімік,там разом з адміністратором команди шампанським і горілкою ще раз відсвяткували КУБОК. Потім дім і всього 2 години сну і кому на роботу, кому на навчання…..але емоції від виїзду будуть все життя з тобою!!!!!!!!!!!!!!!!!
Особисто в мене цілий день з голови не виходе «КУБОК НАШ ОЛЕ ОЛЕ»!!!!!!!!!!!!!!!
ЦЕ БУЛО ДІЙСНО КРУТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дуже співчуваю всім хто це пропустив, такого кайфу я давно не отримував КУБОК НАААААААААААААААААШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Просмотров: 1131 | Добавил: kUziA | Рейтинг: 4.2/5 |
Всего комментариев: 1
1 бамбуча  
0
так це було круто спасибі усім виїздним!!!!


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]