Главная » 2009 » Октябрь » 25 » Нива – Буковина Чернівці
Нива – Буковина Чернівці
11:41
Субота, осіння дощова погода, матч між не принциповими суперниками, але командами, що ведуть боротьбу за перше місце в лізі. Плюс до всього ще й остання домашня гра в цьому році і мабуть на стадіоні Локомотив.
Все почалось з того що активні супортери Ниви зібрались в центрі міста, построїлись і колоною рушили через центральну вулицю, аж до стадіону Локомотив. Звук був просто мега! Особливо в центральній частині міста, де вузька дорога оточена будинками, відповідно звук виростав вдвічі через кайфову акустику. Ще більше яскравості походу додавали прапори і банер Вінниця. Декілька разів по дорозі спалахують фаєри і дими білого і зеленого кольорів. На половині дороги до нас з боку пристроїлось декілька червоноголових. Але вони просто супроводжували нас, без втручань. Сподобалось ще дві «акції», навіть три… Перша – ще на центральній вулиці, коли зустріли нігера, інша біля РАГСу, коли моб чисельністю десь 150 щей заволав молодятам «Гірко», а третій біля ЦПХ нашого «педа» де до дівчат, що таращились з вікон на нас, зарядили «Покажи фанатам сиськи!» Шкода що вони не набрались сміливості зробити це. Потім всі повалили до стадіо. Обійшли його по колу, нічого і нікого навкруги… Ми повернулись до центрального входу, де зустріли гостей що приїхали з Чернівців. Згадуючи теплий прийом у них дома, почалась перекличка: «Слава Україні», «Слава Нації», «Біло-зелені – Жовто-чорні…». Все спокійно… беремо банери розтяги,… ідемо на стадіо.
На стадіо на початоку матчу мала кількість людей, таке враження, що 75% тих що йшли маршем розійшлась, але згодом народ починає підтягуватись на сектор. Шмон посередній. Ретельний шпон був лише на центральному вході і ще вибірковий на самому секторі. Початок матчу відзначився хвилиною мовчання, так як помер один із засновників вінницького Локомотива – Віктор Жилін. Піднімається полотно з його портретом і текстовик «Віктор Жилін. Вічна пам’ять» Далі ми погнали команду вперед. Чесно кажучи, думав після маршу звук буде посереднім, але все було просто круто. І звук і шиза на пристойному рівні. Не скажу на якій хвилині, десь на 10… звонять Б-у «апельсини» і повідомляють що вони в Вінниці, двоє наших у них і якщо ми через хвилину не вийдемо на танці їм ппц. За словами одного з наших, їх десь 40 щей. Майже всі ідуть з сектора, залишається лише дуже юна карлота і частина ультрасів, чоловік 10… Щоб не залишати банери. Разом з нашими поціновувачами навколо танців, зі стадіо вибігають майже всі а.с.а.в. що чергували на секторі. Це вже вказувало на те, що скоріш за все нічого не буде.
Коли на секторі залишилось мала частина людей, шизи особливої не було, по-перше через кількість, по-друге через те що не було бажання, а лише думки про події за стадіо. Прикро що саме в цей момент на стадіо пустили чернівчан і їх звук перевершував наш.
Повернусь до подій з «апельсинами». До місця, що було вказане. Прибіг кількісно нормальний моб, зважаючи ще на те що опонентів було не 40, а десь до 20 щей. Вони починають робити, якусь хуйню, як то кидатись фаєрами і т.д. Далі а.с.а.в. заганяють їх в найближчий гуртожиток і закривають їх там. Все що було з танців, так це «вихід один-на-один», який і то тривав не довго.
Коли «танцори» повернулись на сектор, рахунок вже був 1:0 на користь вінничан. Знову починається нормальна шиза. Деякі заряди нон-стоп, пристойна кількість конфеті, переклички з гостями і кузьмою,…. Все як завжди. Нічого нового в плані перфу не шотувалось. Слід, мабуть, ще відзначити слем. Який вдався наславу: жорсткий, масовий,… і без травм.
Все закінчилось на нашу користь. Команда перемогла лідера і впритул наблизилась до них, а отже і до першого місця. Після закінчення матчу команда підбігла аж до самого сектору подякувати нам. А ми ще зарядили з яким настроєм ідемо гуляти, потім ще пару перекличок з гостями і все… Хто до дому, а хто ще йде дивитись матч між хохлами і дніпрянами.
Перше коло закінчилось. Принаймні дома. Попереду довге міжсезоння. Але на мою думку, дома відсиджуватись не потрібно. Весняна частина чемпіонату має бути ще гарячішаю ніж осіння, тому поки є час його треба заповнити з користю. Як в підготовці і оновленні перфу, так і в фізичній підготовці. Зима, класний період ходити в зал, тому що не жарко і можна спокійно займатись. Тож карти вам в руки… граєте в регбі, «качайте залізо», х@ярте грушу і ворожих елементів (бо ходять слухи….). Я думмаю доцільно навіть проводити підготовчі збори, за місцем і часом їх проведення слідкуйте.
Просмотров: 1914 | Добавил: Сколот | Рейтинг: 4.8/9 |
Всего комментариев: 7
7 Сколот  
0
BOB, не пали імена!

6 BOB  
0
Всякий
А у нас была возможность уйти незаметно? Не знаеш не базарь..
Нам на АСАВ было похуй....Кста,один взял банку в голову от Нин-и,так что мусора не помеха..

4 всякий  
0
вы чё васи? думали что полтиной сорветесь с сектора за стадио и вас никто не заметит? ппц...

5 Ultras_fcnv  
0
представляеш забыли телепортироватса ;(

3 Andrejj  
0
Very Nice!!!

2  
0
NICE! Звіт!!!

1 Ultras_fcnv  
0
Гуд звіт !


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]