Главная » 2010 » Апрель » 24 » НИВА : Львів 2 (Кубок Ліги)
НИВА : Львів 2 (Кубок Ліги)
23:26
Матч 1/4 фіналу убогого Кубка Ліги, що не викликає велкиої уваги як збоку команд так і збоку глядачів, а для вінницьких суппортерів виступає скоріше нагодою вдішлівувати шизу, мабуть нічим особливим і не запамятався б, якби не трабли з акабами на прикінці матчу. Але про все попорядку....

На даний матч нічого особливого не готувалось, ні рівень матчу ні суперник цього не вимагали, лише варто зазнаичти, що на секторі вперше з початку сезону зявились прапори, якими актвино розмахували впродовж всього матчу, а коли у другому таймі усіма прапорами розмахували з першого ряду сектору то вигялдало досить не погано. Команда порадувала грою і великою кілкостю голів, дійшло вже до того, що всім вже просто набридло слемитись, і останні голи святкували легкими поштовхами один одного. Заряди лунають майже нон стоп, перерви якщо і були то не значні, і приємно що звук теж досить непоганий, принаймні в центральних секторах нас було чути заїпцом (зі слів очевидців))))
В середині другого тайму спалахує кілька стробоскопів та кілька димовух... Якщо чесно, давно так не диміли, і людям які працювали над димами - ВЕЛИЧЕЗНИЙ РЕСПЕКТ!!!! Молодці хлопці у вас талант)))) Задимлений був якщо не вексь сектор, то 90% його точно... Особисто я міг бачити вперед максимум на пів метра. Далі все за стандартною схемою: вламуються акаби і пробують знайти винного, після того як їм це не вдається, шукають першого, що попадеться на очі. Та сталось те, чого акаби нечекали, чи не впеше посправжньому весь сектор вступився за хлопців, яких хотіли прийняти мусора, врезульататі починається толканина на секторі... Один акаб вирішив покотитись по лавочкам (звичайно не без допомоги вінницького суппортера))) Підбігла підмога, і вже дівчаток в пагонах на секторі стало в кілька раз більше....В результаті вяжуть двох хлолпців, яких відводять за стадіо, та після матчу весь сектор пішов за хлопцями і їх без особливих проблем відпустили.
Під час танців з мусорами на ура пішли заряди "Ей Сі Ей БІ", "Футбол для фанатов...." і особливо дуже сподобався нашим "друзям" в пагонах заряд - "Мусора сосать".
УСІМ ДЯКУЮ ЗА ТЕ ЩО МИ ДІЙСНО БУЛИ ОДИН ЗА ВСІХ І ВСІ ЗА ОДНОГО!!!
До нових зустрічей на секторі!!!

Просмотров: 778 | Добавил: kUziA | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 1
1 Maxumys  
0
ЧуваГГГ ты реально прав!!!! wink


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]