Главная » 2009 » Октябрь » 12 » Нива – Рось Біла Церква
Нива – Рось Біла Церква
14:14
Останній тур першого кола нарешті порадував нас голами і перемогою, яку ми вже запарились чекати, принаймні, на домашньому стадіо. Так от… до матча зібрались, зустріли гостей. Гості приїхали в кількості десь 35-40 щей, причому не показувати свій диско стійл, а попити сочку з нами. Тому зустрілись, привітались, позаряджали і на стадіо.
На секторі зібралась досить непогана кількість людей, як для цього сезону. Приємно що наш сектор був найбільш заповнений в цю суботу. Банерна лінія – стандартна. Два лицьових G.F. та R.B.F., далі банер FCNV,…. Все як завжди. Серед розтягів, поки що! нічого нового теж не було. Стартовий… понеслось…. На старті запускаються касові стрічки. Звук на тверду четвірку! Заряди лунають нон-стоп, так як гості постійно заряжаючи не дають і нам перепочивати. В першому таймі слід відмітити перекличку з гостями «Слава Україні», «Слава Нації» та «Слава Русі – аніфа сосі». Було що конфеті плюс касові стрічки, як завжди під італію. В другому таймі заряджали, чи пробували заряжати, нові заряди, тому чути нас було гірше. Але зате вже круто виходить у нас грецька,… ппц як це радує, адже через її складність мало хто її заряжає. З цікавого в другому таймі ще був зелений дим, а ще кумедний випадок з акабом. Коли він бігав по всьому сектору з димом і не знав куди його подіти. СообрАзІтельнИй! А-а-а, ще забув написати, що Нива виграла з рахунком 5:1! Кожен гол закінчувався слемом, плюс один слем після запаленого диму. Отже… результат – 6 слемів і один розбитий ніс. Як кажуть: «Искуство требует жертв». Кінець матчу лунають заряди «Ідьом бухать…», під ці заряди на сектор збігаються і люди з сусідніх секторів. Потім нон-стоп ламбада. Як же@хуенн@ вона звучить.
Після закінчення матчу, ідемо до гостьового сектору, забераємо гостей. Дехто з них зразу їде до дому, а де хто іде з нами в місто шукати паб з телевізором, щоб подивитись м’ячик між Україною і Англією. По дорозі за нами їхала мусорська 7-ка. З якою ми весело пожартували під час нашого маршу... Хто був, ще раз посміється...
Все пройшло кайфово, все порадувало. Подяка хлопцям з БЦ за пробитий виїзд.
Просмотров: 1040 | Добавил: Сколот | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 3
3 Terry  
0
A вони забрали в БЦ ту вивізку, яку ми ахуєнно розмалювали?

2 Ultras_fcnv  
0
шось типу того !!!

1 Lionelll  
-1
Я так понял у вас с БЦ мир?


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]