Главная » 2009 » Сентябрь » 29 » НИВА : Верес (Рівне)
НИВА : Верес (Рівне)
00:13
Після непоганого перфу на минулій домашці, було вирішено, що на даний матч нічого організовувати не будемо - нажаль поки не реально робити перф на кожний матч, враховуючи, що фінансово допомагають в організації близько 10 суппортерів, а у виконанні і то менше.... А коли за кілька днів до матчу, зясувалось, що вдасться пробити піро, то було вирішено, що цього вистачить для непринципового протистояння з рівнянами.
Шиза на матчі середня, як завжди з візуалки 10 розтягів, 2 великих прапори і 3 лицевих банери; звук на слабку четвірку, рвуть голос перших три ряди, хоча цього разу задні ряди виглядали значно краще (може пісні та заряди вже повивчали, а можливо причиною цього є частенькі походи одного із споукменів на задні ряди).
Гра команди знову не радує – гол на останніх хвилинах дарує нам нічию. Цей єдиний оптимістичний момент у грі рідної команди активізує сектор і на ньому запалюються два зелених дими, а далі….А.С.А.В. Попередньо хотілося б сказати, що після стартового матчу чемпіонату з Моршином, коли ми задиміли так, що клуб оштрафували на 1000 грн – шмон від акабів зріс у кілька разів, після того ми палили лише строби, і то це результат акції проти мусорів на матчі з Карпатами2. Після того 3 матчі наш сектор нічого не палив – результат: пронести піро цього разу було не важко. Хоча акабів на секторі було багато і звичайних і беркутят, але вже не так шманали. Проте, коли почали диміти, беркутів та і звичайних мусорів зросло у кілька разів, результат двох суппортерів в’яжуть, відвоювати їх на секторі не вдалось, тому відразу біжимо до бобиків за стадіо. Поспілкувавшись з беркутами розуміємо, що від них нічого не залежить і треба спілкуватис з начальством, йдемо до нього, але цим людям просто пофіг на фанатів, коли ж бобик відвозе наших до райвідділу, то один із суппортерів злий від пофігізму начальства вступає у словесну суперечку із даним тілом, добре, що його вчасно спинили інші хлопці… Протримавши коло 2 годин у відділку та записавши кординати суппортерів все ж відпустили.
Ще хочеться додати, що по закінченню матчу, кузьма перекрила вихід для суддів, і чекала «свистуна» при виході із стадіо, взагалі стільки акабів біля стадіо після матчу ще не бачив у рідному місті.
Щодо гостей, то їх очікувалось значно більше, ніж приїхало (адже минулого року виїзд до нас вони пробили у кількості 40 рил), а цього разу їх було лише 3, один банер «Рівне» і мовчання під час усього матчу.
Нажаль поки ми не навчились усім сектором відстоювати своїх у сутичках із акабами, адже коли в’язали хлопців, то за них вписалось чоловік 10-20, решта (рил 40) спокійно стояла і дивилась на це….Надіюсь далі ми будемо по справжньому «ОДИН ЗА ВСІХ, І ВСІ ЗА ОДНОГО!!!»
До зустрічі на секторі - ВІННИЧАНИ ВПЕРЕД!!!!!!!!!!!!!!!
Просмотров: 1054 | Добавил: kUziA | Рейтинг: 5.0/3 |
Всего комментариев: 2
2 АМИД  
-1
мужики по больше отправляйте своих во 2 сектор,ведь известно что он всегда бил самим лучшим среди простих фанов не с фан клуба,нада заводил. А еслиб ещё команда начала играть то тогда не какой фан клуб не перекричать 2 сектор.

1 kUziA  
0
Згоден з "Я". Якби весь сектор вступився за хлопців, то можна було їх відвоювати, а так одні штовхаються з акабами а більшість просто стоїть і дивиться.....

А що до рівнян, то особисто я їх не чув.



Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]