Главная » 2010 » Июль » 18 » Перший матч у першій лізі: НИВА 2:0 Геліос
Перший матч у першій лізі: НИВА 2:0 Геліос
00:04
«Заради таких матчів варто жити» (с).
Цього дня ми чекали 5 років і цей день став справжнім святом. Все почалось за кілька годин до матчу з маршу фанатів. Домовились прийти на білих футболках і 90% суппортерів так і зробили. На марш зібралось більше 100 щей (у порівнянні з маршом у минулому році перед грою з Буковиною вийшло набагато краще). Ну ось построїли ряди, перший ряд підняв лицевий банер «Вінниця» і ПОНЕСЛОСЬ!!!
Відлік маршу дала потужна петарда, від якої звичайні перехожі ще довго будуть відходити (психологічно)))) Весь марш заряди нон-стоп. Акустика на центральній вулиці супер і звук вийшов на дуже пристойному рівні. Час від часу зривались петарди і палились дими. Марш був не санкціонованим, проте коли по дорозі зустріли хлопців в пагонах то ті, тільки зробили серйозні щі а потім десь зникли. Знову фішкою маршу став заряд «Гірко», коли проходили біля міського ЗАГСУ, нареченим це сподобалось. МАРШ ВИЙШОВ ДУЖЕ ЗАЧЬОТНИМ. Підійшли до стадіона – послемились і стали чекати відкриття воріт.
Потім швидко заходимо на сектор і оперативно вистроюєм ряди. Далі лунає гімн, який відспівали на трійку з мінусом (як завжди спішимо). Після завершення гімну піднімаємо банер, що спеціально готували до цього матчу, банер за масштабом і за фінансами, які були затрачені на його виготовлення є поки рекордним для вінницького фан руху. Розмір банера 16,5 на 3 м. На банері зображене зелене авто марки «НИВА», яке виїжджає з болота 2 ліги, в якому залишились жаби на жовто-зелені і біло-синій розах, «НИВА» вже їде по грунтовій дорозі 1 ліги, а далі шосе «Премєр ліга». Банер як на мене вийшов зачьотним – РЕСПЕКТ усім хто його малював.
Після банеру почалась неймовірна шиза у 35 градусну спеку. Перший тайм - звук просто супер, цьому сприйяє кількість (більше 120 суппортерів на секторів). Заряди нон стоп і навіть не забитий пенальті не завадив нам шизіти на повну. Під кінець тайму спека така, що здається зжаришся заживо, але заряди лунають і далі і звук не падає. У другому таймі рівень шизи не падає. Слід відмітити у другій половині гри перекличку з центральними секторами «Вперед НИВА», «Слава Україні – Героям Слава». БУЛО ДУЖЕ КРУТО, кузьма, якої на цьому матчі було дуже багато (давно стільки людей не приходило на матчі НИВИ) дуже голосно і у величезній кількості відповідала нам. Другий гол і сектор просто розривається, футболісти біжать в сторону сектору, але до самого сектору не добігають, зупиняються на відстані 10 -15 метрів звідки і обмінюємось оплесками. Потім фінальний свисток і неймовірна радість першим 3 очкам у першому матчі першої ліги. Команда у повному складі дякує за підтримку, а ми їм дякуємо за перемогу.
Потім ідемо святкувати. ШИЗА на п’ятірку з плюсом, КАЙФ НЕЙМОВІРНИ!!! Дякую усім!!!
До зустрічі на секторі – ПОВТОРИМО ЦЮ ШИЗУ ЩЕ НЕ РАЗ!!!
Просмотров: 1235 | Добавил: kUziA | Рейтинг: 4.2/11 |
Всего комментариев: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]