Главная » 2011 » Март » 27 » "Нива" - "Буковина" Чернівці
"Нива" - "Буковина" Чернівці
17:44

Весняним день першої домашки у 2011 році можна було вважати тільки дивлячись у календар на стіні. Він показував 26 березня, а на дворі стояла холодна погода, час від часу падав дощ, який потім перетворився на сніг. Добре що все вище перераховане не суттєво вплинуло на кількість су портерів. Але про все по черзі.
Старт весняної частини чемпіонату ми намітили в центрі міста, де вирішили провести марш су портерів ФКНВ. Розпочалось все як завжди з запізненням. Кількість була пристойною. На око більше ніж 150 осіб. Рявкнули спочатку заряд «ВІН-НИ-ЧА-НИ» так аж мурашки побігли. Пішли…. Всю дорогу заряджали голосно та злагоджено, чим викликали цікавість перехожих, які вибігали з шопів і починали все це знімати на камери і телефони. Як завжди по переду несли банер ВІННИЦЯ, плюс використали прапор цього разу.
Дійшли майже до старого стадіону, там зустріли моб чернівчан, які відпочивали перед матчем. Позяряджали один одному, вони стали до нас в ряди і пішли до стадіо з нами.
Ще під час маршу частенько використовувались петарди , на завершення під самим сдадіо апалили дими.


Матч. Господарі вивісили стандартний набір банерів. Старт ніби то не поганий – по звуку, але на довго цього запалу не вистачило. Не знаю чого…. Може через марш, який витягнув більшість сил з горлянок вінницьких су портерів, чи то через те що голос сів у холодну погоду… Але надалі, заряди йшли не дуже голосно. Загалом звук на 4-. Як це не прикро. Особисто моя думка, не всі ще й викладались на всі 100%. Але над цим ще будемо працювати.
Під час виконання гімну підіймаються розтяги. Як уже писалось, використовувався прапор. Але не постійно, через технічні несправності. На при кінці матчу паляться строби і запалюється дим. Пару раз була перекличка з гостями: «Слава Україні», «Слава Nації».
Матч закінчився нічиєю. Після закінчення матчу перекличка: «Ідем бухати», «Балтика 0» і все таке…
По гостях. Чернівчани прибували у місто над Бугом на протязі трьох днів. На матчі їх кількість була чоловік 40-50. Заряджали чітко і гучно, за що їм великий респект. Їх звук я б відмітив на 4+, як на таку кількість (навіть десь коло 5). В другому таймі активно використовували прапори. Непогана банерна лінія. Не палили нічого.
І ще… Хоча і вся команда подякувала нам за підтримку, але приємніше було дивитись, коли чернівчани підійшли до сектору своїх су портерів і тиснули кожному руку.
Короче, перша домашка була сірою, зате є що аналізувати і виправляти.

Просмотров: 1336 | Добавил: Сколот | Рейтинг: 4.9/8 |
Всего комментариев: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]