Главная » 2011 » Апрель » 2 » "Нива" - "Чорноморець" Одеса
"Нива" - "Чорноморець" Одеса
18:54

Місто над Бугом і місто над морем. Зустріч зв'язана з алкоголем:).
Місце зустрічі СК "НИВА"
Початок зустрічі 17:00

Гра відбулась в понеділок, що і наклало відбиток, на мою думку, на кількість супотерів що приїхало в Вінницю з над моря. Забігаючи на перед скажу, що мене здивувала як їх кількість так і рівень супорту одеситів. Очікував побачити рівень Прем'єр ліги, але всі сподівання виявились марними.
Матч. Поки збирався домашній сектор, гості підігріті в барі вже гнали своїх футболістів вперед. У нас же стандартна банерна лінія, все ті ж розтяжки. Проте на цей матч ми вирішили зробивти акцент на прапорах. На секторі з'явились 6 прапорів - зелено білі, з гербом клубу і прапор міста. На відміну від попереднього матчу супорт був на нормальному рівні. Так, не на п'ятірку, але.... якщо врахувати кількість супортерів, яка була значно нижчою ніж на попередній домашці(все таки понеділок), та ще й врахувати результат (1-3 не на нашу користь) то ми доволі таки не погано намагались підтримувати клуб з над Бугу і гнати своїх футболістів вперед, вимагаючи перемоги. В першому таймі нам це вдалось. Вінничани забивають гол, після чого слідує нічогенький слем. Нічого особливого білье не відбувається. Може слід відзначити перекличку: "Одеса - Вінниця".
Другий тайм. Шиза знову ж таки не погана, до того моменту, поки рахунок не став 1:3 на користь моряків. Так, ми з останніх сил заряджали "Вперед Вінничани" і інші заряди, щоб підбадьорити команду і змусити футболістів Ниви битись за наше місто і кольори Подільського клубу. Проте, вони просто стояли і дивились на гравців команди "Чорноморець". Багато хто зробив висновок що гру просто злили!!!! Кузьма освистувала таку гру команди, почала покидати трибуни та ще й виплеснули свої емоції на супортерів з Одеси, закидуючи їх камінням в кінці матчу. Ми ж залишились до останнього на секторі заряджаючи "ВІРИМО В КОМАНДУ"!!!
Кінець матчу. Наші футболісти підходять подякувати за підтримку і розводять руками.
По гостях. Як для дружнього візиту, доволі скромна банерна лінія. Кількість супортерів, десь біля 30 чоловік, але заряджали дуже рідко і не дуже гучно.... Все ж дякую їм за пробитий виїзд. Після арт обстрілу гостей бід конвоєм везуть на вокзал.

Просмотров: 3533 | Добавил: Сколот | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]