Главная » 2009 » Май » 28
МАТЧ СЕЗОНУ: для команди поразка означала б втрата шансів на на вихід в першу лігу, перемога ж давал досить не погану можливість; для фанатів - це зустріч з принциповими суперниками!!!
Нехай пр ОФ пише той хто займався його організацією, я ж напишу, як представник GREENadiers - вінницької ультрас фірми, про шизу на матчі. Гринадери виложились на повну, щоб організувати найкращий суппорт сезону, і мабуть нам це вдалося....
Підготовка перфу на матч почалась завчасно. Общак, гроші якого пішли на банера, досяг поки рекордного для вінницького ультрас руху розміру. Взагалі очікувалась банер війна, тому спеціально для опонетів було виготовлено два банера розмірами 5 на 6 та 5 на 4 метри, але війна вийшла лише в одну сторону і жодного креативу від опонетів ми не побачили, але про все попорядку.
Початок матчу і на 8 секторі вже є близько сотні суппортерів, гостевий сектор налічує около 80 рил (Тернопіль+Хмель). Взагалі на секторі була рекордна кількість людей - мабуть більше 130. ... Читать дальше »
Просмотров: 1053 | Добавил: kUziA | Дата: 28.05.2009 | Комментарии (9)